1. Home Brother
 2. Bedrijfsoplossingen
 3. Managed Print Service

Ook Karma Kebab print met Brother MPS

Bij Karma Kebab maken ze gebruik van Brother Managed Print Service (MPS) waarmee alles rondom het printen voor hun uit handen wordt genomen. 

 • Lage printkosten en betalen per afdruk
 • Automatische gratis levering van cartridges
 • Maandelijks opzegbaar
 • Reparatieservice op locatie

Benieuwd naar de voordelen voor u?

Doe de MPS check (1 minuut)

Vraag een vrijblijvend advies op maat en ontdek hoeveel u kunt besparen op de printkosten.

printkosten_meer_inzicht_controleren_Purchase_Click

Printkosten verlagen

Brother Managed Print Service is de perfecte printoplossing voor zowel kleine als grote bedrijven. Er is standaard geen minimum aantal afdrukken vereist, waardoor u nergens aan vast zit. U betaalt alleen voor de pagina’s die daadwerkelijk worden afgedrukt. Zodoende kunt u de printkosten drastisch verlagen.

verbruiksartikelen_bestellen_via_webportal

Altijd inkt en toner in huis

Met Brother Managed Print Service hoeft u nooit bang te zijn dat er geen inkt of toner in huis is. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. Daarnaast bent u altijd verzekerd van de laagste printkosten zonder dat u er omkijken naar heeft.

opties_onderhoud_service

Service is geregeld

Service op locatie is standaard inbegrepen in Managed Print Service. Brother beschikt over een eigen technische binnen- en buitendienst en hierdoor kunnen wij snel en vakkundig reageren. Mocht het nodig zijn dan komen wij direct de volgende werkdag (Next Business Day) langs om het probleem verhelpen.

Brother Managed Print Service in het kort

 

Brother Managed Print Service is een transparante en effectieve manier om de zakelijke printbehoeften van uw organisatie te regelen. U heeft geen omkijken meer naar uw printers, waardoor u zich volledig kunt focussen op belangrijke werkzaamheden. U profiteert tevens van zeer lage afdrukkosten.

Via de handige webportal kunt u precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. Daarnaast bestellen de aangesloten printers automatisch verbruiksartikelen als dit nodig is en worden deze gratis op de juiste locatie afgeleverd. Onderhoud is standaard inbegrepen en er zijn tevens diverse mogelijkheden om de installatie te laten verzorgen.

 

Zo werkt het

Met 3 simpele stappen uw printkosten verlagen en uw huidige printproces verbeteren.

1. Een van onze Managed Print Servicepartners zal uw huidige printerpark en printbehoeften beoordelen en advies geven over de oplossing die het beste bij u past.

2. Indien gewenst kan deze partner u begeleiden bij het implementeren van eventuele veranderingen of het installeren van de printers.

3. Tot slot zal onze partner u blijven ondersteunen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste en meest voordelige printoplossing.


Ontdek de voordelen van Brother Managed Print Service voor uw bedrijf.

 

Download de folder

 

Voor meer info of vragen over Brother Managed Print Service, kunt u contact opnemen met een medewerker van ons team
Voorwaarden: Ik ga ermee akkoord dat Brother mijn informatie mag delen met resellers, zodat deze mij namens Brother mogen contacten voor een vrijblijvend advies op maat.
Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.

Veelgestelde vragen


Hopelijk zijn de antwoorden op al uw vragen rond Brother Managed Print Service hieronder te vinden. Als dit niet het geval is aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Met Brother Managed Print Service kunt u de hardware in de vorm van printers en all-in-one modellen zelf aanschaffen. U betaalt de verbruiksartikelen per afdruk over een afgesproken periode. Service op locatie is standaard inbegrepen voor de volledige duur van het contract, waarbij ook aan slijtage onderhevige onderdelen zijn inbegrepen.
U kunt uw printgedrag monitoren via een eenvoudig te gebruiken webportal waardoor u meer controle en een beter overzicht heeft van uw printkosten. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. Naast lagere afdrukkosten en een verhoogde productiviteit geeft Brother Managed Print Service ook een stuk rust en duidelijkheid omdat u werk uit handen wordt genomen.
De looptijd van een Managed Print Service overeenkomst is 3, 4 of 5 jaar. U zit nergens aan vast en kunt op elk moment de overeenkomst opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand.
Een ‘Klik prijs’ zijn de kosten voor iedere pagina die wordt afgedrukt. Er is een vaste prijs voor zwart-wit pagina’s en een vaste prijs voor kleurenpagina’s.
Een van de belangrijkste voordelen van Brother Managed Print Service is dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk afdrukt, er zijn geen verborgen kosten of 'minimum' aantal pagina’s vereist zoals bij de meeste programma’s. Het is echter wel mogelijk om te kiezen voor een minimum volume, zodat de kosten per pagina verder omlaag gaan.
Het is ook mogelijk om de printers te leasen. Met Leasing betaalt u een vast lease bedrag per maand en profiteert u van voordelige kosten per pagina. Verder wordt alles rondom de printer volledig voor u geregeld. De verbruiksartikelen worden automatisch verstuurd en afgestemd op uw persoonlijk gebruik, zonder dat u vast zit aan een verplicht minimum aantal afdrukken. De onderhoudskosten zijn tevens inbegrepen in de lease. Kijk hier voor meer info over Leasing.

Voor Brother Managed Print Service zijn diverse kleuren- en zwart-witlaserprinters en all-in-ones beschikbaar.

Klik hier voor een overzicht van alle MPS ondersteunde apparaten.

Er zijn enkele PC en netwerkvereisten. Onze officiële Managed Print Service partners kunnen u hierin adviseren.

De voordelen van Brother MPS

 • Alleen betalen voor de afdrukken die u maakt
 • Nog lagere kosten per pagina met minimaal aantal afdrukken
 • Inzicht in uw printgedrag- en behoeften
 • Beschikking over de modernste printtechnologie
 • Inzicht in de kosten
 • Meer efficiency en hogere productiviteit
 • Minimale downtime bij storingen
 • Next Business Day service inbegrepen
 • Automatische levering van verbruiksartikelen
 • Ervaren ondersteuning via onze professionele Business support
 • Optionele trainingen beschikbaar
 • Recyclingprogramma voor een beter afvalbeheer