PJ-883 Mobiele thermische A4 printer met Wi-Fi en Bluetooth

Compacte, mobiele printer met 300 dpi printresolutie, USB-C, Wi-Fi en Bluetooth verbinding. Ideaal voor buitendienst medewerkers die onderweg of op locatie offertes, facturen en andere rapporten moeten afdrukken.

€ 772,54 incl. btw

€ 638,46 excl. btw

USB Type-C, Bluetooth en Wi-Fi verbinding

Printresolutie van 300 dpi

Printsnelheid tot 13,5 ppm

Productinformatie

PJ883_main

Ondersteuning voor Android, Windows, Mac en Linux

Optionele hoge capaciteit Li-ion batterij voor het maken van afdrukken zonder netstroomfaciliteiten

Op maat samenstellen van uw mobiele printoplossing met de optioneel beschikbare auto montage kit, diverse batterijen of adapters en beschermhoezen

Eigenschappen

  • USB Type-C, Bluetooth en Wi-Fi verbinding
  • Printresolutie van 300 dpi
  • Printsnelheid tot 13,5 ppm
  • Ondersteuning voor Android, Windows, Mac en Linux
  • Optionele hoge capaciteit Li-ion batterij voor het maken van afdrukken zonder netstroomfaciliteiten
  • Op maat samenstellen van uw mobiele printoplossing met de optioneel beschikbare auto montage kit, diverse batterijen of adapters en beschermhoezen

Beschrijving

De PJ-883 geeft medewerkers in de verkoop en service buitendienst, de logistieke sector en openbare veiligheids- en hulpdiensten de mogelijkheid om onderweg of op locatie offertes, facturen en andere documenten te printen, waardoor ze werkzaamheden efficiënter en gestroomlijnder kunnen uitvoeren.

De mobiele printer is zeer compact en kan gemakkelijk worden meegenomen in een tas of koffer. Tevens kan dit model worden ingebouwd in voertuigen waarvoor diverse optionele accessoires beschikbaar zijn, zoals de auto montage kit en auto adapters. De PJ-883 ondersteunt standaard het versturen van printopdrachten via USB-C, Bluetooth en Wi-Fi, zodat werknemers in het veld over flexibele verbindingsopties kunnen beschikken. Omdat de optionele Li-ion batterij zorgt voor de voeding, kan de mobiele printer volledig draadloos worden gebruikt. De PJ-883 kan ook zonder batterij worden gevoed via de optionele AC netstroomadapter en auto adapters. Daarnaast kunnen beide type adapters en de optionele USB AC adapter worden gebruikt om de optionele Li-ion batterij op te laden.

De printer maakt gebruik van thermische printtechnologie, die bekend staat als zeer betrouwbaar en ongevoelig voor storingen omdat er geen inkt of toner aan te pas komt. Dankzij de hoge printresolutie van 300 x 300 dpi en de printsnelheid van 13,5 pagina's per minuut levert de printer snel scherpe, goed leesbare documenten.

De PJ-883 is te gebruiken met een brede range aan mobiele en desktopbesturingssystemen en kan eenvoudig worden geïntegreerd in eigen apps en software met behulp van de beschikbare SDK's (Software Development Kits). Daarnaast ondersteunt de mobiele A4 printer verschillende printertalen, waaronder ZPL2 emulatie.

Verbruiksartikelen en accessoires

Toon meer +
Toon minder -
Toon meer +
Toon minder -

Specificaties

Algemeen

Printertype Mono
Barcodesymbologieën Linear: Code39, Code93, Code128, ITF, UPC-A/E, EAN-8/13, UPC/EAN EXTENSION, GS1-128 (UCC/EAN-128), GS1 DataBar (RSS), MSI, Industrial 2of5, Standard 2of5, Industrial Mail Barcode, Postnet, 2D: PDF417/MicroPDF417, DataMatrix, Maxicode, QR Code/Micro QR Code, Aztec, GS1 Databar Composite
Flashgeheugen 64 MB
Max papierformaat A4
Geheugen 256MB RAM

Connectiviteit

Bluetooth Ver 5.2 (Classic BLE)
Bluetooth-profielen SPP, OPP, HCRP (Bluetooth Classic), GATT (Bluetooth Low Energy), iAP
USB-poort Ver.2.0 (Full Speed). Type-C
Wi-Fi Direct IEEE 802.11 g/n, 802.11d, 802.11i
Draadloze netwerkaansluiting (5GHz) IEEE 802.11 a/n, 802.11i, (Infrastructure Mode), (2.4GHz) IEEE 802.11 b/g/n, 802.11i, WPS2.0 (Infrastructure Mode)

Mobiele connectiviteit

Ondersteuning van Android V8 of recenter , iOS v11 of recenter

Afmetingen en gewichten

Apparaat afmeting (b x d x h) 255 x 55 x 30 mm
Apparaat gewicht 430 g

In de verpakking

Geleverd met USB kabel(Type A-Type C), Verkorte gebruikershandleiding, Reinigingsblad

Specificaties media

Types en formaten Papier en synthetisch materiaal. Volledige pagina’s: losse vellen, doorlopenderollen, geperforeerde rollen en kettingformulieren. Labels: losse labels en kettinglabels

Afdrukken

Afdruksnelheid A4 13.5 ppm pagina’s per minuut
Afdrukresolutie 300x300dpi
Bitmaplettertypen Gothic, Letter Gothic Bold, Helsinki, Brussels, San Diego, Brougham
Emulaties ESC/P-P, ESC/P_B, Raster_P, P-touch Template, ZPL2 emulatie
Contour-/vectorlettertypen Gothic, Letter Gothic, Helsinki, Brussels

Garantie & voetnoten

Garantie Standaardgarantie - 3 jaar Carry-In
Toon meer +
Toon minder -

Ondersteuning

Vrouw zat aan een bureau op een laptop

Drivers en downloads

Download en installeer de nieuwste stuurprogramma's en software voor uw Brother-producten

Bekijk downloads
man zat op een bank bezig met een tablet

Handleidingen

Download de nieuwste handleidingen en gebruikershandleidingen voor uw Brother-producten

Handleidingen bekijken

Meer over dit product...

 

Onderweg hoge kwaliteit A4 afdrukken maken

De mobiele PJ printers van Brother bieden buitendienst medewerkers een betrouwbare manier om hoogwaardige A4 prints te maken, waar en wanneer dit nodig is. Er wordt gebruik gemaakt van thermisch printen, een technologie die bekend staat als de enige betrouwbare printtechnologie voor professionals in het veld. Omdat er geen inkt of toner aan te pas komt kan er tijdens het vervoeren geen lekkage of verstopping ontstaan. Daarnaast is het niet nodig om vervangende cartridges te kopen omdat het enige verbruiksartikel dat gebruikt wordt het thermisch papier is. Compact en lichtgewicht

De mobiele PJ printers zijn duurzame, professionele printers die dankzij het kleine formaat en het lichte ontwerp gemakkelijk in een computertas of koffer meegenomen kunnen worden voor gebruik op locatie. Daarnaast is het mogelijk om de mobiele printers in voertuigen te monteren voor gebruik onderweg.

Integratie met bestaande mobiele apps en software

Printen via een bestaande app of software was in het verleden nog weleens een struikelblok.

Brother biedt naast de standaard printer drivers voor Windows®, Mac en Linux, diverse SDK’s (Software Development Kits). Hiermee kunnen software ontwikkelaars snel en efficiënt printfuncties inbouwen in bestaande software oplossingen, of zelf nieuwe apps voor het afdrukken van documenten ontwikkelen.

Er zijn SDK's beschikbaar voor iOS, Android en Windows® besturingssystemen.

 

Ga voor meer informatie naar:

http://www.brother.nl/bdc

Wi-Fi en USB verbinding

De flexibiliteit van zowel een bekabelde, als een draadloze verbindingen betekent dat de printer gebruikt kan worden in combinatie met diverse apparaten. Zoals iOS en Android tablets en smartphones. En computers en laptops met Windows®Mac of Linux besturingssystemen.

Gegevensoverdrachtvia Wi-Fi is gegarandeerd snel en veilig via (5 GHz) IEEE 802.11 a/n, 802.11i, (2,4 GHz) IEEE 802.11 b/g/n, 802.11i

Dankzij de ingebouwde ondersteuning voor Wireless Direct kunnen gebruikers ook rechtstreeks een printopdracht naar de PJ modellen sturen, zonder dat het noodzakelijk is om via een Wi-Fi router verbonden te zijn.

 

*De Wireless Direct modus ondersteunt IEEE 802.11 g/n, 802.11d, 802.11i

 

AirPrint™ en MOPRIA ondersteuning

Er kan direct geprint worden via standaard apps en software, zonder het vooraf installeren van printer drivers of het integreren van printmogelijkheden in applicaties. De PJ-883 ondersteunt AirPrint en MOPRIA, de twee meest gebruikte manieren van draadloos printen vanaf mobiele apparaten. Daarmee biedt dit model de meeste afdrukopties uit de PJ-800 serie.

Terug naar boven