1. Home Brother
  2. Printers
  3. De beste printer voor bedrijven

Het is weer tijd voor business

 

Een aanzienlijk deel van ons leven wordt doorgebracht op het werk. Er gaat echter veel tijd verloren aan reistijd, afleiding door collega's en wachten op het oplossen van IT-problemen.
Ons assortiment zakelijke printers biedt een betrouwbare en op maat gemaakte oplossing. Zodat u tijd bespaart en zich kunt concentreren op belangrijke taken.

Hoe wordt tijd op het werk doorgebracht?

Het gemiddelde woon-werkverkeer kost ongeveer 25 minuten. Dat komt overeen met 9 volledige werkdagen reizen.

Bron: The SaneBox Gang, The SaneBox blog 2016, Email overload: Research and statistics

Ongeveer 1/3 van het werkjaar wordt besteed aan algemene administratieve taken. Tweederde van de werknemers is daarom van mening dat de implementatie van technologie belangrijk is voor het uitvoeren van terugkomende taken.

Bron: Business Wire, June 2017, Office workers lose a third of their time to admin according to independent research

Het verwerken van e-mail vergt maar liefst 80 werkdagen per jaar – dat is ongeveer 4 maanden aan werkuren! Maar slechts 38% van de e-mails is echt belangrijk of relevant.

Bron: The SaneBox Gang, The SaneBox blog 2016, Email overload: Research and statistics

De manier waarop u digitale bestanden archiveert is belangrijk. De gemiddelde kantoorwerknemer en IT-professional spendeert 4,5 uur per week aan het zoeken naar documenten die ergens zijn opgeslagen.

Bron: Diamond Inc, July 2017, Productivity, lost time, and the power of AI to make search easier

Er zijn genoeg zaken die ons afleiden gedurende de werkdag, zoals onderbrekingen door collega’s, vergaderingen en theepauzes. Sociale media spelen ook een rol bij het verminderen van de productiviteit op het werk. Het blijkt dat gemiddeld 7% van de werkdag wordt besteed aan het online bekijken van berichten van vrienden en familie.

Bron: RescueTime: blog, Productivity 2017: What we learned from analysing 225 million hours of work time

De gemiddelde werkdag vindt plaats tussen 08:00 en 18:00 uur, van maandag t/m vrijdag, waarbij  12,5 uur per week wordt besteed aan productief werk. Een van de meest productieve periodes van de dag is tussen 10:00 en 12:00 uur. Het meest productieve uur van de werkweek is echter woensdag om 15.00 uur.

Bron: RescueTime: blog, Productivity 2017: What we learned from analysing 225 million hours of work time

Hoe kunt u tijd besparen met de printers van Brother

Optimale workflow

Volledige integratie van uw printer binnen uw bedrijf vermindert de kans op fouten en zorgt ervoor dat het personeel zonder instructies aan de slag kan. Workflows kunnen worden geoptimaliseerd en dit zorgt voor meer productiviteit, minder fouten en eenvoudige procedures.

Op maat samengesteld

Verminder het aantal keren dat u het papier moet bijvullen of inkt- en tonercartridges moet vervangen, door uw printer uit te breiden met extra papierladen en door het gebruik van hoge capaciteit cartridges die langer mee gaan.

Verbeterde beveiliging

Of het nu gaat om het reguleren van gebruikerstoegang, beperken van bepaalde functies of beveiligd afdrukken, u kunt dit allemaal eenvoudig instellen op uw Brother Business printers. Zo kunt u altijd voldoen aan de behoeften van uw werknemers of de gestelde bedrijfsnormen.

Ons assortiment business printers

A4 zwart-witlaserprinters voor bedrijven

Snel, efficiënt en ideaal geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele hoog-volume zwart-witprinter, met mogelijkheden voor het opzetten van gestroomlijnde workflows.

Zakelijke zwart-witlaserprinters

Zakelijke A4 kleurenlaserprinters

Speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van grote bedrijven, die willen afdrukken in kleur en behoeften hebben aan scanfuncties met geavanceerde workflow mogelijkheden.

Professionele kleurenlaserprinters

Business A3 inkjetprinters

Ideaal voor bedrijven die de flexibiliteit nodig hebben om zowel professionele A3 als A4 documenten te printen in kleur.

Business inkjetprinters