1. Home Brother
 2. Printers
 3. L6000 Serie
L6000 serie

Brother L6000 Serie

Niet zomaar een zwart-witlaserprinter

 

De nieuwe serie professionele zwart-witlaserprinters voor werkgroepen zijn geschikt voor elke afdeling binnen uw organisatie.

Bekijk de line-up

meer-mogelijkheden

Meer mogelijkheden op software oplossingen.

 • Op maat gemaakte software oplossingen kunnen gemakkelijk worden geïmplementeerd
 • Eenvoudige en gelijktijdige implementatie binnen een reeks van apparaten
 • De geheugencapaciteit van 1GB zorgt ervoor dat meerdere documenten van verschillende gebruikers gelijktijdig verwerkt kunnen worden.
 • Ondersteunt diverse beveiligingsprotocollen waaronder IPsec

veilig-en-kostenbesparend

Voordelig en kosten besparend.

 • Voordelige toners voor 12.000 pagina’s worden standaard meegeleverd en er zijn optionele ultra hoge capaciteit toners voor 20.000 pagina’s beschikbaar.
 • Near Field Communication (NFC) zorgt voor een betere beveiliging van afgedrukte documenten. Met exclusief afdrukken via pull printing worden alleen de opdrachten geprint die gebruikers selecteren en wordt verspilling tegengegaan.

verbeterde-zakelijke-opties

Verbeterde zakelijke opties voor meer efficiëntie. 

 • Het 12,3 cm LCD touchscreen zorgt voor een gebruiksvriendelijke bediening.
 • Indrukwekkende printvolumes tot maximaal 10.000 pagina's per maand voor de drukke kantoren.
 • Geavanceerde scanmogelijkheden met een automatische documentinvoer van 80 vel voor dubbelzijdig scannen tot 50 ppm en 100 ipm.

L6000 - professionele zwart-witlaserprinters voor werkgroepen

Voor alle niveaus van uw organisatie


Met een aanbevolen printvolume van 10.000 pagina's per maand en flexibele opties voor papierverwerking, is de L6000 lijn uitstekend geschikt voor drukke kantoren waar veel of grote printopdrachten worden afgedrukt. De nieuwe serie is nog duurzamer en beter in staat om te voldoen aan de hoge eisen van een dynamische werkgroep. Met de automatische documentinvoer (ADF) van 80 pagina’s scant u dubbelzijdige documenten tot 100 images per minuut. De ADF en de geavanceerde scanfuncties zijn zeer geschikt om te gebruiken in combinatie met een (bestaand) document management systeem.

Flexibele printoplossingen

Met de solutions van Brother wordt het managen van een bedrijf een stuk gemakkelijker. Wij bieden een reeks geavanceerde en eenvoudig te implementeren printoplossingen aan waarmee u kosten kunt besparen en de efficiency kunt verhogen.


Professionele business solutions


Print Only van Brother Managed Print Service

Een service om de productiviteit te verbeteren en uw budget te stroomlijnen. De hardware wordt aangeschaft en de gemaakte afdrukken worden ieder kwartaal ‘per click’ betaald. Er zijn geen minimale printvolumes vereist, waardoor u alleen betaalt voor hetgeen u daadwerkelijk print.

Professional Business Services

Brother zorgt ervoor dat uw printerpark altijd up-to-date blijft met een reeks professionele diensten, oplossingen en optimalisaties. Zodoende bent u ervan verzekerd dat er altijd tegemoet wordt gekomen aan uw behoeften op het gebied van print- en documentoplossingen.

 

Maak kennis met de hele line-up.

 

De Brother 6000 serie bestaat uit negen veelzijdige modellen, elk met verschillende specificatie voor verschillende niveaus. Hierdoor komt professioneel hoog-volume printen in zwart-wit binnen het bereik van elke organisatie.

Mogelijkheden die u niet verwacht.

BEKIJK DE LINE-UP