1. Home Brother
  2. Printers
  3. A3 XL business inkjetprinters

Maak indruk met zakelijke documenten in kleur op A3-formaat

Brother biedt een professioneel, zakelijk assortiment inkjetprinters en all-in-ones, die iedereen binnen het kantoor kan gebruiken.

Deze modellen geven uw bedrijf de flexibiliteit die u nodig heeft en bieden zowel printen op A3 als A4-formaat in één veelzijdig apparaat. Of het nu gaat om promotiemateriaal, uw volgende pitch-presentatie of een Excel-document, deze serie inkjetprinters bieden u de mogelijkheid om de impact te maken waar u naar op zoek bent.

Dankzij de uitzonderlijke papierverwerking en hoge capaciteit inktcartridges kunt u er zeker van zijn dat u optimaal profiteert en tegelijkertijd de kosten beperkt. Door het gebruik van componenten met een lange levensduur en een zeer laag energieverbruik is bij gebruik van deze printers tevens uw ecologische voetafdruk zeer gering.

De A3 XL business inkjetmodellen zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van moderne bedrijven. Voor een overzicht van alle modellen uit deze lijn en de belangrijkste eigenschappen kunt u de folder downloaden.

Download folder

De A3 XL business inkjetmodellen zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van moderne bedrijven. Voor een overzicht van alle modellen uit deze lijn en de belangrijkste eigenschappen kunt u de folder downloaden.

Download folder

Eigenschappen van de A3 XL inkjetserie

Workflow

Met de Brother A3 inkjetprinters kunt u effectiever en efficiënter werken. Via Web Connect kunt u eenvoudig documenten beheren door direct contact te maken met diverse web- en clouddiensten. Er zijn verschillende manieren beschikbaar om direct te printen vanaf uw smartphone of tablet. Daarnaast kunt u met een aantal modellen scannen en kopiëren tot A3-formaat.

Papierverwerking

Maximaliseer uw productiviteit met de zakelijke A3-printers van Brother. Via de automatische documentinvoer (ADF) kunt u document van meerdere pagina’s snel scannen of kopiëren terwijl u zich kunt richten op andere taken. U kunt tevens efficiënt, economisch en milieubewust werken door uw bestanden automatisch dubbelzijdig af te drukken.

Minder onderbreking

Zorgeloos printen met minder onderbrekingen dankzij hoge en super hoge capaciteit inktcartridges, zodat u deze minder vaak hoeft te vervangen. U kunt uw verbruik monitoren met de unieke pagina teller zodat u printbenodigdheden op tijd binnen handbereik kunt houden in de handige optionele onderkasten.

Efficiënte workflow
Flexibele papierinvoer
Zorgeloos printen

0 bijbehorende artikelen

Vergelijken: