1. Home Brother
  2. Printers
  3. All-in-Box bundels
  4. Inkjet bundel

Meer inkt en onbezorgd printen met All-in-Box bundel

Naast een betrouwbare inkjetprinter worden de All-in-Box modellen geleverd met 4 inktcartridges met super veel inkt, zodat u 3 jaar lang geen cartridges hoeft aan te schaffen.*

  • Meegeleverde inktcartridges waarmee u tot wel 6.000 pagina’s kunt printen. Dit staat gelijk aan  105 cartridges standaard cartridges zodat uw de printkosten tot wel 75%** kunt verminderen.
  • Ontlast het milieu door het gebruik van aanzienlijk minder inktcartridges en dus minder afval
  • De inktcartridges zijn transparant, zodat u altijd kunt zien hoeveel inkt er nog over is

Wat zit er in de All-in-Box bundel?

All in box character resting on printer

Een betrouwbare inkjetprinter

U heeft keuze uit twee veelzijdige all-in-one inkjetprinters, ideaal voor drukke huishoudens of kleine kantoren.

All in box character standing in front of transparent ink cartridge LC3235XLY

4 XL inktcartrigdes

Een set van 4 inktcartridges met hoge capaciteit. U print daarmee in zwart 6.000 pagina’s en met magenta, geel, cyaan 5.000 pagina's, volgens ISO/IEC 24711.

All in Box in front of warranty banner

3 jaar garantie

Drie jaar lang geen omkijken naar uw printer, omdat u weet dat verbruiksartikelen en eventuele defecten zijn gedekt.

Hoge capaciteit inkcartridges

Printer icon - print more for longer

3 jaar printen*

Dankzij de inktcartridges met een zeer hoge capaciteit, kunt u 3 jaar lang printen zonder dat u de cartridges hoeft te vervangen. Hierdoor bespaart u drastisch op de printkosten.
Leaf icon - environmental benefits

Bescherm onze leefomgeving

De hoeveelheid inkt die in de 4 meegeleverde inktcartridges zit, is gelijk aan 105 standaard cartridges. De hoeveelheid afval die u hiermee bespaart heeft een positieve bijdrage op het milieu.

Tick icon - transparent cartridges

Transparante cartridges

De all-in-Box inktcartridges zijn volledig transparant, waardoor u op elk moment een goed overzicht heeft hoeveel inkt er nog over is.  U kunt dit ook bijhouden via de paginateller.

Kies uw inkjetprinter:

DCPJ1100DW in situ with all in box character and logo

Print, kopie en scan – DCP-J1100DW

De DCP-J1100DW is een compacte en veelzijdige all-in-one A4 kleureninkjetprinter waarmee u eenvoudig vanaf elke gewenste plek binnen het netwerk kunt printen via Wi-Fi. Dankzij automatisch kopiëren of scannen van meerdere pagina’s via de automatische documentinvoer (ADF), kunt u uitstekend multitasken.

Meer info

MFC-J1300DW in situ with all in box logo and character

Print, kopie, scan en fax – MFC-J1300DW

Met de MFC-J1300DW print u documenten eenvoudig draadloos via Wi-Fi of NFC. Deze stijlvolle all-in-one kleureninkjetprinter maakt het daarnaast mogelijk om meerdere taken tegelijk uit te voeren,  dankzij de automatische documentinvoer (ADF) voor het kopiëren en scannen van meerdere pagina’s.  

Meer info

Er zijn ook twee All-in-Box zwart-witlaserprinters beschikbaar

* De bundel bevat geen papier. De afdrukopbrengst van de inkjetmodellen is gebaseerd op een gemiddeld maandelijks afdrukvolume van ongeveer 200 pagina’s met een verhouding van 60% zwart- en 40% kleurenafdrukken, volgens ISO/IEC 24711 en met behulp van 4 meegeleverde inktcartridges. De afdrukopbrengst van de lasermodellen is gebaseerd op een gemiddeld afdrukvolume van ongeveer 138 pagina’s per maand. De opbrengst wordt berekend volgens ISO/IEC 19752.
** Vergelijking tussen de kosten van een Brother All-In-Box printer en de kosten van een DCP-J572DW plus het aantal extra LC-3211 inktpatronen nodig om hetzelfde aantal pagina's te printen als LC-3235XL inktpatronen (6000/5000 zwart-wit/kleur,
meegeleverd met All-In-Box). In overeenstemming met ISO/IEC 24711. Prijzen zijn gebaseerd op de adviesverkoopprijzen van de fabrikant in mei 2019. De opbrengst van meegeleverde inktcartridges worden meegerekend.