1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2019
  5. Brother producten bekroond met diverse prijzen

Brother producten bekroond met diverse prijzen

 

Brother International is een wereldwijd concern dat al meer 110 jaar bestaat. Tegenwoordig is Brother niet alleen toonaangevend als het gaat om de productie van laser- en inkjetprinters, maar worden er onder andere ook geavanceerde documentscanners, mobiele printers en labelprinters geproduceerd. Daarnaast biedt Brother zakelijke oplossingen en services voor moderne bedrijven.

De hoogwaardige Brother producten worden regelmatig bekroond met diverse prestigieuze awards die worden toegekend door onafhankelijke deskundigen. Deze onderscheidingen bewijzen dat Brother ook na meer dan 100 jaar de “At your Side” gedachten hoog in het vaandel heeft staan.

 

BLI Winter Pick Awards 2019
Brother heeft vier BLI Winter 2019 Pick Awards gewonnen voor diverse printers en een documentscanner. De Awards werden toegekend door het onafhankelijke Keypoint Intelligence - Buyers Lab.

Marlene Orr, Director of Printer & MFP Analysis van Keypoint Intelligence verklaarde: "Ondanks de lage kosten en het compacte ontwerp zitten de Brother kleurenledprinters en all-in-ones die we hebben getest boordevol productiviteitsverhogende functies. De modellen uit de Brother L3000 kleurenledserie bieden uitstekende kleurenafdrukken, perfecte betrouwbaarheid en zeer veel gebruiksgemak voor kleine bedrijven en thuiskantoren."

De Brother A3 inkjet modellen maakten met hoge print- en scansnelheden ook indruk op de onafhankelijke testers. BLI merkte op in haar rapport: "De Brother MFC-J6945DW bleek een zeer voordelige keuze. Gezien de onberispelijke duurzaamheid, gebruikersvriendelijkheid en indrukwekkende snelheden van elk getest model, zijn de apparaten ideaal voor optimale productiviteit binnen het kantoor" De andere vier modellen uit de professionele A3 XL inkjet serie werden ook als 'Uitstekend' beoordeeld op het gebied van betrouwbaarheid en printsnelheid.

De compacte en draadloze ADS-1700W documentscanner kreeg het predicaat ‘Outstanding Portable Scanner’ na uitstekende beoordelingen te hebben ontvangen voor mobiliteit, efficiëntie, softwarecompatibiliteit en draadloze verbinding. Lee Davis, redacteur van Scanner / Software Evaluation bij Keypoint Intelligence, zei: "De Brother ADS-1700W beschikt over veel ingebouwde functies in een compact en draagbaar design. Normaal gesproken vind je in een compacte documentscanner voor een dusdanig voordelige prijs geen kleuren touchscreen, draadloze connectiviteit en naadloze integratie met veel van de hedendaagse software.”

 

iF Design awards
Sinds 1953 wordt de jaarlijkse iF Design Award wereldwijd gerespecteerd en is het iF logo een internationaal erkend symbool geworden dat staat voor uitstekend ontwerp. De juryleden van de iF Design Awards kijken niet alleen naar uiterlijk, maar ook naar kwaliteit, prestaties, gebruikersinterface, innovatie, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

Brother heeft dit jaar zes iF Design Awards gewonnen. Het is het 12e opeenvolgende jaar dat Brother iF Design Awards heeft ontvangen, waarmee het totale aantal onderscheidingen op 72 komt. Modellen uit de Brother L3000-kleurledserie ontvingen een award in de categorie  kleurenlaserprinter/all-in-one, terwijl de labelprinters P-touch CUBE Plus en PT-H110 werden onderscheiden in de categorie ‘Beste labelsysteem’.

Consumentenbond en Kieskeurig
De MFC-J491DW en MFC-J497DW zijn door de Consumentenbond in januari en maart 2019 verkozen tot ‘Beste koop’. Het oordeel van de Consumentenbond over deze compacte inkjetprinters luidde: “Een prima printer voor een zachte prijs, die ook nog eens veel kan: scannen, kopiëren, dubbelzijdig printen, automatisch papier doorvoeren en printen via wifi.”

Daarnaast werd de A3 all-in-one inkjetprinter MFC-J6530DW door Kieskeurig uitgeroepen tot ‘Best Reviewed’ en gaf het onafhankelijke testpanel, bestaande uit voornamelijk kleine ondernemers, het model gemiddeld een 8,3. Ook de MFC-J1300DW All-in-Box bundel kreeg in februari 2019 het predicaat ‘Best Reviewed’ bij Kieskeurig toegekend. In dit nieuwe bundel concept krijgen gebruikers voor 3 jaar inkt meegeleverd.

Meer info en een volledig overzicht van alle awards die Brother producten de afgelopen tijd hebben ontvangen is te vinden op www.brother.nl/awards

BLI Winter Pick 2019 Awards