1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2018
  5. Tweede Brother reseller event groot succes

Tweede Brother reseller event groot succes

 

Op donderdag 15 maart werd in Amersfoort voor de tweede keer het Brother reseller event gehouden. Meer dan vijftig deelnemers uit de ICT en kantoorautomatiseringsbranche deden mee aan de Weber Grill Academy. 

 

Het Weber Original Warehouse biedt meer dan 500 vierkante meter ultieme barbecuebeleving, met alle producten van het bekendste barbecuemerk onder één dak. In deze inspirerende omgeving ontving Brother Nederland een groep ICT en solutions partners. Er was ruime gelegenheid om kennis te maken met Business Solutions van Brother, zoals het zeer toegankelijke Managed Print Service programma en diverse geavanceerde scan- en printoplossingen. Hierna kon men deelnemen aan de Weber Grill Academy. Onder het genot van een hapje en een drankje demonstreerde een team van getrainde barbecueprofessionals de meest gebruikte technieken. Ook kregen de aanwezigen nuttige tips met betrekking tot het aansteken en onderhoud van de barbecue en het gebruik van praktische accessoires.

Zowel Brother als de genodigden waren zeer enthousiast over het event dat nu voor de twee keer gehouden werd. Michel Stassen, directeur van Brother Nederland vertelt: “Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk om in een ongedwongen sfeer samen te komen met onze partners. De Weber Grill Academy is daarvoor een ideale gelegenheid. Maar daar blijft het niet bij. Onze accountmanagers bezoeken regelmatig onze resellers om te horen waar wij ondersteuning kunnen bieden.”

De zakelijke oplossingen die Brother demonstreerde tijdens het event zijn flexibel en schaalbaar, zodat ze toegepast kunnen worden op elk type onderneming. Stassen zegt hierover: “Onze oplossingen zijn zeer geschikt voor het MKB en ZZP‘ers. Kleine ondernemers hebben vaak het gevoel dat business solutions alleen binnen grote organisaties hun voordeel opbrengen. Met onze flexibele en laagdrempelige oplossingen, geven wij ze de mogelijkheid om een serieuze kostenbesparing en efficiëntie slag te maken.”

 

Managed Print Service: geen verplicht aantal afdrukken.
Purchase & Click van Brother Managed Print Service is een eenvoudige en effectieve manier om  zakelijke printbehoeften te regelen. In tegenstelling tot traditionele MPS systemen, waarbij een printer geleaset wordt tegen hoge kosten, schaft de gebruiker de printer zelf aan en betaalt vervolgens per afdruk die gemaakt wordt.   
De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. De klant geniet zo zonder omkijken altijd van de laagste printkosten. Daarnaast is Brother Managed Print Service geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven omdat er standaard geen minimum aantal afdrukken vereist is.

 

PrintSmart: printkosten beheren en gevoelige informatie beveiligen.
PrintSmart biedt oplossingen waarmee bedrijven meer inzicht en controle krijgen over de printers binnen de organisatie en deze beter beheerd kunnen worden.

  • SecurePrint+: Beveilig het afdrukken van belangrijke documenten binnen een bedrijf of organisatie met een NFC ID-kaart of PIN-code.
  • CostControl: volledig inzicht in 'wat, wanneer en hoeveel' elke werknemer afdrukt. Dit geeft bedrijven binnen het MKB meer controle over de totale printkosten.
  • SecurePro: printopdrachten worden via Pull printing vrijgegeven op elke gewenste printer. Naast het verbeteren van de beveiliging bespaart deze functie uw bedrijf een hoop tijd. Gebruikers kunnen tevens met één druk op de knop rechtstreeks scannen naar hun e-mailadres.


Custom UI: op maat gemaakte User Interface.
Brother levert een select aantal Custom UI printers en scanners, waarbij het LCD scherm aangepast kan worden aan uw eigen specifieke eisen of wensen. Brother maakt daarvoor een maatoplossing die volledig aansluit bij de behoeften van de klant. Denk daarbij aan het toevoegen van een achtergrond, snelkoppeling of bedrijfslogo of het creëren van voorgeprogrammeerde scanknoppen naar specifieke locaties op het netwerk of in de cloud

 

Barcode scan app: automatisch documenten archiveren.
Met deze geavanceerde scanoplossing kunnen gebruikers documenten met barcodes automatisch hernoemen en in de juiste map laten opslaan. Tijdens het scannen wordt de barcode gelezen en het document automatisch met de juiste referenties in de juiste map opgeslagen. De Brother scan app is beschikbaar op diverse Brother scanners.

Brother-Weber-Grill-Academy