1. Home Brother
  2. Label- en bonnenprinters
  3. P-touch CUBE

Breng je eigen stijl tot uitdrukking via mooie, smaakvolle labels

_1-CUBE-Benefit-Smartphone

Gebruikt uw smartphone

Met de P-touch Design&Print app van Brother kunt u eenvoudig elegante, stijlvolle labels ontwerpen en deze vervolgens via Bluetooth printen op de P-touch CUBE.

_1-CUBE-Benefit-New-Way

Een nieuwe manier van labelling

Maak de belangrijke dingen in het leven speciaal. Print een gepersonaliseerde boodschap op een  premium glitterlabel of label opslagdozen en andere zaken met een eigen ontwerp.

_1-CUBE-Benefit-Bluetooth

Eenvoudig printen via Bluetooth

Door de aanwijzingen in de app te volgen, kunt u met uw smartphone eenvoudig via Bluetooth verbinding maken met de P-touch CUBE labelprinter.

_1-CUBE-Benefit-Anywhere

Ontwerp overal je eigen labels

Je hebt je smartphone elke dag bij je, dus kun je elk moment gebruiken om labels te ontwerpen, die je kunt afdrukken zodra je thuis komt.

Compact. Elegant. Gemakkelijk.

De P-touch CUBE is dé moderne, stijlvolle labelprinter voor thuis. U zult verbaast staan hoeveel verschillende toepassingen er zijn voor het gebruik van duurzame, stijlvolle labels. Of het nu gaat om handige labels voor uw eigen spullen, stijlvolle naam labels voor cadeautjes of het elegant afwerken van hobby projecten, de P-touch CUBE maakt dit en nog veel meer mogelijk.

P-touch Design&Print app for printing labels to Brother P-touch CUBE label printer

Probeer nu de gratis P-touch Design&Print app!

Met een grote keuze aan lettertypen, frames en emoji’s kunt u uw eigen labelontwerpen maken in de app, zelfs als u de P-touch CUBE nog niet heeft!

Ontdek de functies