1. Home Brother
  2. Label- en bonnenprinters
  3. P-touch CUBE

Breng je eigen stijl tot uitdrukking via mooie, smaakvolle labels

blok-1

Ontwerp hippe labels via de app!

Met de P-touch iPrint&Label app van Brother maak je moeiteloos trendy labels. Print ze draadloos op de P-touch CUBE via Bluetooth en geef je spullen een coole upgrade.

blok-2

Next-level labeling

Voeg een persoonlijke twist toe aan je dagelijks leven. Ontwerp toffe labels in diverse kleuren voor al je spullen. Van opbergdozen en keuken essentials, tot persoonlijke shoutouts naar je vrienden.

blok-3

Connecten via Bluetooth

Volg de aanwijzingen in de app en verbind je smartphone met de P-touch CUBE labelprinter. Je kunt direct starten met het printen van super leuke labels in diverse kleuren en maten.

_1-CUBE-Benefit-Anywhere

Design on the fly

Ben je op een plek met goede vibes en voel je inspiratie? Met je smartphone bij de hand, kun je overal je eigen labels ontwerpen, die je meteen kunt printen zodra je weer thuis bent.

impress-v2

Impress met een CUBE labelprinter 

Een P-touch CUBE labelprinter is een must-have voor iedereen die goed georganiseerd voor de dag wil komen. De stijlvolle en zeer compacte labelprinters zijn niet alleen ideaal voor het organizen van je spullen, maar ook waanzinnig handig voor het maken van labels voor de keuken, in de klas of voor allerlei soorten DIY projecten.

Check de verschillende CUBE modellen en vind de labelprinter die bij je past.

tapes

Van pastel tot neon: labels in alle kleuren en maten. 

De TZe labelcassettes zijn er in veel verschillende kleuren, onwijs leuke patronen en diverse maten, waardoor de mogelijkheden om schitterende labels te maken eindeloos zijn. Kies voor een glitterlabel om items voor de feestdagen te stylen of  één van de diverse patroon labels voor het pimpen van spullen in huis.   

De Brother labels zijn gelamineerd, slijtvast en waterbestendig, waardoor deze ook buiten te gebruiken zijn en heel lang meegaan. Naast labels heeft Brother ook een mooie selectie linten waarmee je cadeaus kunt personaliseren. Ideaal voor verjaardag of de feestdagen.

Bekijk alle labels

app-image

Download de iPrint&Label app

Met de Brother iPrint&Label app ben je klaar om je eigen labels te maken! Ontwerp en print labels simpel en direct vanaf je smartphone of tablet. Je kunt ook gebruikmaken van de ingebouwde templates voor het snel maken van trendy labels voor al je spullen.

Meer info