1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Mobiel en cloud
  4. Mobiele apps downloaden
  5. iPrint&Label

Brother iPrint&Label

 

 

Brother iPrint&Label

iPrint&Label is een gratis app waarmee u labels kunt ontwerpen en afdrukken via Apple iOS en Android smartphones en tablets. Print labels direct vanaf uw mobiele apparaat af zonder een printerstuurprogramma te hoeven downloaden Open de app en deze zal automatisch ondersteunde apparaten detecteren op uw draadloze netwerk, waarmee u met één druk op de knop labels kunt afdrukken.

 

Labels ontwerpen en printen

Ontwerp en print labels direct vanaf uw smartphone of tablet. Naast de mogelijkheid om een eenvoudig label te maken door uw tekst te typen en af te drukken, heeft de iPrint&Label-app ook andere functies om verschillende typen of stijlen labels te maken: Kies het lettertype, de tekenstijl en de grootte van uw tekst.

  • Kies het lettertype, de tekenstijl en de grootte van uw tekst. 
  • Veel ingebouwde sjablonen voor het snel en eenvoudig maken van adreslabels, labels voor archiefmappen, labels voor bezittingen en naamplaatjes.
  • Vooraf ontworpen labels met grafische elementen voor bewegwijzering, facilitaire zaken,  evenementen en verzending.
  • U kunt foto’s of andere grafische elementen vanaf uw mobiele apparaat selecteren, bijsnijden en vervolgens afdrukken.
  • Sla uw meest gebruikt labels op om deze in de toekomst snel te kunnen selecteren en afdrukken.

 

Verbindingsmogelijkheden

iPrint&Label werkt via uw bestaande draadloze netwerk en maakt verbinding met met uw Brother labelprinter zonder dat u printerstuurprogramma’s hoeft te downloaden. De app detecteert automatisch ondersteunde apparaten.


Foto’s

Snel foto’s, logo’s en andere grafische afbeeldingen afdrukken vanuit uw fotoalbums.
Selecteer het beeld dat u wilt afdrukken in uw fotoalbum om deze draadloos te versturen naar uw Brother labelprinter. Daarnaast kunnen iOS gebruikers rechtstreeks foto’s printen vanaf hun camera.

 

Kijk hier voor de ondersteunde modellen voor Android en iOS