B22093Banner

Vijf stappen naar een veerkrachtige IT-strategie

Als IT-manager moet je tegenwoordig op alles voorbereid zijn. Wordt jouw IT-team binnenkort verrast door een phishing-aanval, een grote hardwarestoring of een natuurramp? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het enige dat je kunt doen is de risico’s zo klein mogelijk maken.

"Het huidige IT-landschap is veel complexer geworden."

Dit is wat Basil Fuchs (CIO van Brother International Europe) hierover vertelde in een interview over het belang van een solide IT-veerkracht plan:

"Vroeger werd alles centraal opgeslagen in een datacenter, maar nu hebben we te maken met mensen die vanuit huis werken, hun eigen apparaten gebruiken of werken in kleinere satellietkantoren. We moeten dus veel breder kijken."

Vanwege de toegenomen complexiteit binnen het IT landschap, is het voor bedrijven van groot belangrijk om een goed IT-veerkracht of IT-resilience plan te hebben. Met behulp van onderstaande stappen kun je ervoor zorgen dat jouw organisatie veilig en op alles voorbereid is. 


Download ‘5 stappen naar een veerkrachtige IT-strategie’

Infographic detailing Brothers 5 steps to IT resilience to help IT leaders secure their business from external threats
Meer weten? Ga naar de Q&A sessie met Brother CIO Basil Fuchs,  met als thema het belang van een solide IT-veerkracht plan.

Meer van Beveiliging

Aanbevolen

Terug naar boven