Toegevoegd aan mandje
  1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. HL-S7000DN
hl-s7000n_topbanner_hoge_snelheidsprinter_ultra_hoge_printsnelheid_inkjet

HL-S7000DN

Werkgroepprinter met extreem hoge printsnelheden geschikt voor grote printvolumes

PDF downloaden

Details weergeven

Breng de productiviteit naar een hoger niveau met de unieke HL-S7000DN hogesnelheidsprinter. Dankzij de geavanceerde inkjet technologie worden extreem hoge printsnelheden tot 100 pagina per minuut gecombineerd met zeer lage printkosten. Een uitstekende en betrouwbare oplossing voor een omgeving waar grote printvolumes worden afgedrukt. Deze hoge snelheidsprinter is bij uitstek geschikt voor het afdrukken van grote hoeveelheden boekjes, brieven, formulieren en CMR-vrachtbrieven.

Eigenschappen

Gevoelige bedrijfsgegevens worden beveiligd met SSL-encryptie, die ervoor zorgt dat de printopdrachten vanaf de computer naar de printer gecodeerd worden verstuurd. Met het secure function lock kunnen printopdrachten in het geheugen worden opgeslagen en alleen worden vrijgegeven indien een 4-cijferige PIN-code via het display wordt ingevoerd.
Door het gebruik van de inkjet-linehead-technologie die geen hitte vereist, heeft de HL-S7000DN een zeer gering energieverbruik, maar liefst 85 % minder dan vergelijkbare laserprinters. Tevens wordt dankzij deze technologie de CO2-uitlaat sterk verminderd. Een selectie van eco-vriendelijk functies zoals dubbelzijdig printen en de inktbespaarstand, helpen om het papier- en inktverbruik te verminderen, en zorgen naast kostenbesparing voor een kleinere ecologische voetafdruk.
De hoge printkwaliteit dankt de HL-S7000DN aan de pre-coat primer, die voordat de zwarte pigment inkt wordt geprint, via een aparte printkop op precies dezelfde plek op het papier wordt aangebracht. Dit voorkomt het typerende uitvloeien van de inkt op het papier, waardoor elke pagina haarscherp wordt afgedrukt met een kwaliteit die gelijk is aan die van een vergelijkbare laserprinter.
Naast het geringe energieverbruik bespaart u dankzij de hoge capaciteit inktcartridge met een inhoud van circa 30.000 pagina’s aanzienlijk op uw kosten. De cartridge kan binnen enkele seconden, snel en eenvoudig via de voorkant vervangen worden. De tijd dat de printer niet operationeel is vanwege het wisselen van een cartridge wordt hiermee tot een minimum beperkt.
Met een aanbevolen maandelijks afdrukvolume van maximaal 20 000 pagina’s, kan de HL-S700DN omgaan met de eisen van afdrukomgevingen met grote volumes.
De HL-S7000DN pakt uit met baanbrekende printsnelheden van maar liefst 100 pagina’s per minuut, met slechts 8,5 seconden opwarmtijd. Door de krachtige processor van 800 MHz en de interne opslagruimte van 2 GB worden printopdrachten van hoog volume kinderspel. Dankzij Gigabit LAN ondersteuning kunnen diverse gebruikers grote en complexe printopdrachten tegelijkertijd via het netwerk versturen, zonder dat hierbij afbreuk wordt gedaan aan de prestaties.
Met een aanbevolen maandelijks printvolume van 20.000 pagina’s is de HL-S7000DN zeer geschikt voor bedrijven waar hoge printvolumes worden afgedrukt. De printer is ideaal voor het snel afdrukken van grote hoeveelheden boekjes, brieven, formulieren en CMR-vrachtbrieven. De standaard papierlade heeft een capaciteit van 500 vel en de multifunctionele papierlade heeft een capaciteit van 100 vel 80g/m2 papier. Met de 3 extra optionele papierladen voor een maximale papierinvoer van 2100 vel en een uitvoerbak van 500 vel, kan de HL-S7000DN moeiteloos meegroeien met uw bedrijf.
banner_range_lineup_diverse_accessiores

Naadloze integratie in uw bedrijf

De HL-S7000DN maakt gebruik van geavanceerde inkjet technologie en is uitgerust met een hele reeks intuïtieve functies voor naadloze integratie in een veeleisende zakelijke omgevingen.
Voor maximale flexibiliteit is deze hogesnelheidsprinter eenvoudig uit te breiden met de volgende accessoires:

  • Papieruitvoer voor 500 vel
  • Tot drie extra papierladen van 500 vel voor maximaal 2100 vel papiercapaciteit
  • Stabilisatievoet

Dankzij de open interface kunnen externe partijen op maat gemaakte printbeheer-oplossingen ontwikkelen voor Brother apparaten. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van webservices, waarbij de applicaties niet lokaal draaien maar op een server. Zodoende is het mogelijk om meerdere apparaten snel en eenvoudig te installeren en te configureren. Ontwikkelaars kunnen de gebruikersinterface van de printer, functies en toegangsrechten tot deze functies op maat maken voor bepaalde gebruikers.
De HL-S7000DN is verkrijgbaar via Brother’s beheerde afdrukprogramma. Met het programma kunt u de hardware leasen en vervolgens voor de verbruiksartikelen betalen op een ’per klik’-basis’ wat betekent dat u alleen betaalt voor wat u afdrukt. Dit biedt uw bedrijf de kans om uw cashflow te verbeteren en tevens uw totale afdrukkosten te verlagen via effectief apparaatbeheer. Door het leveren van een totaalpakket waaronder installatie, training en service, plus een webportal voor het makkelijk beheren van uw afdrukapparaten, helpt Brother’s Managed Print Service u bij het besparen van kostbare tijd zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Apparaatbeheer oplossingen van Brother

De HL-S7000DN is te gebruiken met een reeks beheeroplossingen voor administratie en configuratie doeleinden en het signaleren en oplossen van problemen op afstand.
Vanaf een centrale werkplek printers beheren en configureren via een directe verbinding met een standaard webbrowser.
Een hulpprogramma voor het beheren en configureren van uw printervloot vanaf verschillende locaties. Dankzij het instellen van automatische e-mailnotificatie kunnen problemen vroegtijdig gesignaleerd en verholpen worden. Zo lost u potentiële problemen op voordat ze invloed hebben op de productiviteit.
Meegeleverde printerdrivers vanaf één centrale locatie automatisch installeren op meerdere computers.