1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Print- en scanoplossingen voor de gezondheidszorg
  4. Professionele labels printen
TD-2000_labelprinter_kloof_desktop_mobiel_printen_gezondheidszorg_medische_labels_trolley

De compacte TD-2000 labelprinters overbruggen de kloof tussen desktop en mobiel printen

Brother heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van professionele labelprinters.  De TD-2000 labelprinters bieden prestaties, functies en de mogelijkheden van een desktopprinter, maar kunnen uitgerust worden met een oplaadbare batterij en een draadloze netwerkinterface.  Hierdoor is het mogelijk om volledig draadloos te printen vanaf een trolley, een drukke balie of vanaf elke andere werkplek.

TD-2100_labelprinters_verbeterde_productiviteit_en_efficientie_medische_labels

Verbeterde productiviteit en efficiency

De TD-2000 range biedt een flexibele labeloplossing waarmee de productiviteit en efficiency van medewerkers verhoogd kan worden. Mobiliteit was de hoofdgedachten bij het ontwerpen van deze modellen en daarom zijn er diverse opties beschikbaar voor draadloos printen. Tevens behoort direct printen vanaf een smartphone of tablet tot de mogelijkheden

TD-2000_labelprinters_op_maat_samenstellen-optionele_accessoires

Op maat samenstellen

Omdat elke printtoepassing anders is, zijn er tal van extra opties beschikbaar om aan vrijwel elke eis te kunnen voldoen. Alle modellen zijn uitgerust met een USB en een seriële interface, en de netwerk modellen (2120N, 2130N en 2130NHC) beschikken tevens over een netwerkaansluiting en een host USB poort. Verder zijn er diverse andere optionele accessoires beschikbaar, zoals een draadloze netwerkaansluiting, een LCD scherm met display en oplaadbare batterijen.

polsbandjes-printen

Print zowel polsbandjes als medische labels 

Met de TD-2130NHC kunnen medische professionals identificatie problemen voorkomen. Tevens is dit systeem de ideale oplossing om administratieve taken efficiënter maken, zodat er meer tijd overblijft voor de zorg van patiënten. 

Stroomlijn uw randapparatuur en combineer het printen van polsbandjes met het afdrukken van medische labels, met behulp van één multifunctionele printer.

Ga voor meer informatie over de TD-2130NHC en het printen van polsbandjes voor optimale patiënt identificatie en veiligheid, naar onze pagina over het printen van polsbandjes.

 

Meer info over polsbandjes