De voordelen van de TD-2130NHC:

 

Print zowel polsbandjes als medische labels

Stroomlijn uw randapparatuur en combineer het printen van polsbandjes met het afdrukken van medische labels, met behulp van één multifunctionele printer.
 

Verbeter de patiëntveiligheid

Met de TD-2130NHC kunnen medische professionals identificatie problemen voorkomen. Tevens is dit systeem de ideale oplossing om administratieve taken efficiënter maken, zodat er meer tijd overblijft voor de zorg van patiënten.

Flexibel en gebruiksvriendelijk

Standaard is de TD-2130NHC uitgerust met een USB interface en een bekabelde netwerkaansluiting. Er zijn echter tal van optionele accessoires beschikbaar zoals oplaadbare batterijen, Wi-Fi en Bluetooth interfaces, waardoor de printer op een verplaatsbare trolley gebruikt kan worden, of eenvoudig gekoppeld kan worden aan een vast werkstation. De Brother TrustSense™ smart technologie zorgt ervoor dat u verschillende polsbandjes en labels kunt printen, zonder eerst ingewikkelde instellingen te wijzigen.

  

Om superieure kwaliteit en prestaties te waarborgen, kan de TD-2130NHC alleen gebruikt worden in combinatie met gespecialiseerde TrustSense™ materialen van PDC, die speciaal ontwikkeld zijn voor de zorgsector. Er is binnen het assortiment een ruime keuze aan diverse polsbandjes en verschillende label formaten beschikbaar.