1. Home Brother
  2. Bedrijfsoplossingen
  3. Print- en scanoplossingen voor de gezondheidszorg
  4. Draagbare print- en labeloplossingen voor de gezondheidszorg
  5. Thuiszorg

Voordelen voor medewerkers thuiszorg

Thuiszorg organisaties staan onder druk om er veel patiënten in korte tijd bezocht moeten  worden. Een betrouwbare draagbare printoplossing vermindert de behoefte aan administratie werkzaamheden achteraf, zodat er meer patiënten in kortere tijd geholpen kunnen worden.

De gezondheid van de patiënt staat voorop. Daarom is het essentieel dat patiënten de juiste informatie krijgen over hun eigen zorgplan, zodat de kans op herstel wordt gemaximaliseerd.
Een professioneel document is voor de patiënt veel gemakkelijker te lezen en minimaliseert bovendien het risico op fouten.
De Brother PJ-700 mobiele printermodellen zijn klein, compact en lichtgewicht. Perfect voor medisch personeel op de weg of op locatie.
Omdat onze thermische printers geen gebruik maken van bewegende delen of inktcartridges, hebben ze weinig onderhoud nodig en zijn daarnaast uiterst betrouwbaar.
Er zijn een breed scala aan accessoires beschikbaar om uw oplossing op maat aan te passen.
Care worker talking to patient in home

Zorg voor de patiënt

Thuiszorg professionals hebben vaak de mogelijkheid nodig om documentatie op locatie te kunnen printen, zodat ze bij patiënten informatie kunnen achterlaten over het zorgplan en  medicatie. Printtechnologie vermindert bovendien het risico op fouten in verband met handgeschreven documenten, zodat er in de workflow een extra veiligheid wordt ingebouwd.

 

Print toepassingen in de thuiszorg

  • Zorgplan voor patiënten (A4)
  • Medicijn voorschriften
  • Administratie

 

De Brother PJ-700-serie is de kleinste mobiele A4-printer op de markt en biedt alle functies die thuiszorg medewerkers nodig hebben.

 

Caregiver printing care plan

Printoplossing in een handige koffer

Thuiszorg personeel moet over de mogelijkheid kunnen beschikken om bijgewerkte zorgplannen voor hun patiënten te kunnen printen. De PJ-700 mobiele A4-printerserie van de Brother biedt een reeks functies en accessoires om de workflow te stroomlijnen.

Draagkoffers

Brother en externe leveranciers bieden een breed scala optionele kofferoplossingen om het werk van thuiszorg personeel te optimaliseren.

Betrouwbaar

Direct thermisch printen heeft als voordeel dat er geen bewegende delen of inktcartridges in de printer zitten. Dit betekent minimale kans op defecten en geen inktlekkage of problemen die verband houden met extreme temperaturen.

Eenvoudig in gebruik

Zeer gemakkelijk te bedienen en integreert naadloos met verschillende apparaten, zoals laptops, smartphones en tablets.

Man receiving home healthcare

Lees ervaringen van de gebruikers van onze printers


"Onze medewerkers bezoeken patiënten die gebruik maken van onze dienst in hun eigen huis en registreren elektronisch de details van elk bezoek. Om de consistentie van onze zorg te waarborgen, wilden we echter ook printouts van zorgplannen achter kunnen laten bij de gebruikers van onze diensten. De mobiele Brother PJ A4-printer werd ons aanbevolen, dus  hebben we tests uitgevoerd i.c.m. onze systemen op betrouwbaarheid, kwaliteit, duidelijke afdrukken en robuustheid. De printer werkte uitzonderlijk goed, drukte duidelijk en nauwkeurig rapporten af en was bezoek na bezoek bestand zijn tegen stoten en vallen. Sindsdien hebben we meer dan 500 printers aangekocht die volgens plan zijn uitgerold."

Dominic Tennant, projectmanager, South Staffordshire en Shropshire Healthcare NHS Foundation Trust, Verenigd Koninkrijk

 

Lees meer (Engels PDF, 434KB)

PJ-700-product

Ontdek onze mobiele printers voor A4-formaat

PJ serie