1. Home Brother
  2. Originele verbruiksartikelen en accessoires
  3. Feiten en mythen over verbruiksartikelen

Wat maakt originele verbruiksartikelen van Brother speciaal?

white trophy icon against an amber background

Feit: Onafhankelijke testen plaatsen Brother op #1

Wanneer u verbruiksartikelen voor uw printer wilt kopen, is prijs niet de enige factor. Daarom zijn de cartridges van Brother getest tegen 10 niet-originele merken op verschillende criteria, van de totale capaciteit (aantal pagina's) tot de afdrukkwaliteit en het aantal onderhoudsproblemen.

Het is niet verrassend dat dit rapport aantoont dat "de originele Brother toner de beste prestaties levert in alle categorieën"† en "de meest betrouwbare is van alle geteste toners"*. Accepteer geen lagere kwaliteit.

white clipboard icon against an amber background

Feit: Brother printer cartridges werken "feilloos"

De onafhankelijke laboratoriumtests liegen niet: "De originele Brother toner slaagde feilloos in de testen"*, terwijl "alle andere merken minstens één fout opleverden"*.

Of het nu gaat om de afdrukkwaliteit, het aantal pagina's dat de cartridge print, of het niveau van lekbescherming en printerschade: het is duidelijk dat Brother de beste is.
Elke keer opnieuw.
Is het echt de moeite waard om risico's te nemen en iets anders te proberen?

white money coins stack sign icon against an amber background

Feit: Goedkope printer toners kosten uiteindelijk meer

Goedkope cartridges besparen u geen geld. In veeleisende testomstandigheden blijven niet-originele cartridges vaak onderpresteren. Zo zijn er cartridges "die niet door de printer worden herkend"† (en moeten worden vervangen), terwijl andere "eerder moesten worden vervangen vanwege de slechte afdrukkwaliteit"*.

Zelfs cartridges die aanvankelijk werkten, hielden het niet zo lang vol als de originele zodra er werd afgedrukt. Kies voor originele verbruiksartikelen van Brother om tijd en geld te besparen bij het afdrukken.

white overflowing paper stacks icon against an amber background

Feit: Originele Brother cartridges printen meer

Bij Brother streven we ernaar u de best mogelijke waarde te bieden, te beginnen om de capaciteit die wij beloven (afhankelijk van uw gebruik kunt u daadwerkelijk het aantal pagina's printen dat op de cartridge wordt vermeld). Dit is niet altijd het geval voor niet-originele merken waarbij het aantal daadwerkelijk afgedrukte pagina's vaak minder is dan beloofd.

Tests door Keypoint Intelligence - Buyers Lab bevestigen dat "van alle merken van derden niet minder dan 68 cartridges moesten worden vervangen voordat ze volledig waren versleten vanwege de slechte afdrukkwaliteit"* terwijl alle geteste Brother cartridges "de tests hebben doorstaan zonder verminderde afdrukkwaliteit, storingen, lekken of schade aan de printer"* en gemiddeld meer pagina's afdrukken. Het bewijs is zich aan het opstapelen!

Wat zijn de mythen over niet-originele cartridges?

white graphs icon against an grey background

Wat zijn de mythen over niet-originele cartridges?

Niet waar: Met niet-originele cartridges kunt u meer printen
Wanneer het tijd is om uw cartridges te vervangen, denkt u misschien dat u met niet-originele merken minstens hetzelfde aantal pagina’s kunt printen. Dat is simpelweg niet waar.

Tests door Keypoint Intelligence - Buyers Lab toonden aan dat "de originele Brother toner de meeste pagina's printte en het hoogste gemiddeld aantal afdrukken opleverde"*.
"Vergeleken met het gemiddelde van merken van derden, produceerde Brother toner 57% meer afgedrukte pagina's"*. Als u langer ononderbroken wilt printen, voldoet Brother aan uw behoeften.

Niet waar: Printer toner cartridges zijn allemaal hetzelfde

Er is een aanzienlijk verschil in kwaliteit tussen cartridge merken. Zozeer zelfs dat onpartijdige tests melden dat "gebruikers tijdens de levensduur van de printer meer kunnen uitgeven bij het gebruik van dergelijke (niet-originele) cartridges"*.

Maar als het gaat om originele cartridges van Brother, kunt u er zeker van zijn dat ze elke keer weer een betrouwbaar en foutloos kwaliteitsniveau halen. De tests bewijzen het: de afdrukkwaliteit "was beter en consistenter bij de originele Brother toner dan bij cartridges van derden"* onder strikte laboratoriumomstandigheden.

Dit was niet alleen het geval bij het afdrukken van de eerste pagina. Naarmate de tests vorderden, bleef "de kwaliteit van de oorspronkelijke Brother toner constant, terwijl het resultaat bij andere merken begon te verslechteren"*.

white piggy bank money icon against an grey background

Niet waar: Met goedkope cartridges kunt u besparen

Wanneer u een toner moet vervangen, komt u misschien in de verleiding om goedkopere alternatieven te zoeken, in plaats van trouw te blijven aan het originele merk. Uit de tests blijkt echter dat "ondanks de lage aankoopkosten van cartridges van derden, gebruikers uiteindelijk meer kunnen uitgeven tijdens de gehele levensduur van de printer"*.

Aangezien andere merken minder pagina's afdrukken en eerder kwaliteitsproblemen, storingen, lekken of schade aan uw printer met zich meebrengen, is het duidelijk dat deze merken een riskante aankoop zijn.

Als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, dan is Brother wereldwijd al meer dan 100 jaar een betrouwbare factor.

white hazard warning sign icon against an grey background

Niet waar: Niet-originele cartridges veroorzaken geen schade

Originele Brother supplies zijn de enige op de markt die speciaal zijn ontworpen en vervaardigd voor exclusief gebruik voor Brother apparaten. Geen enkele andere aanbieder kan dat evenaren. Volgens onafhankelijke tests was "Brother het enige merk van cartridges waarbij de printer schoon bleef"*, zodat er geen toner lekt, incompatibiliteitsfouten optreden of de prestaties van het apparaat verminderen. Met Brother weet u zeker wat u in huis haalt.

Als onderneming die MVO hoog in het vaandel heeft staan, streven we er naar om wereldwijd minder afval te produceren. Dit in tegenstelling tot niet-originele, inefficiënte merken. Niet alleen recyclen of hergebruiken wij de verbruiksartikelen die klanten ons terugsturen, maar voor elke ingeleverd artikel doneren we aan een goed doel.

Bezoek Brother Earth voor meer informatie over hoe u kunt helpen.

Download het volledig onafhankelijke rapport van Keypoint Intelligence - Buyers Lab waarin een Brother toner wordt vergeleken met 10 niet-originele alternatieven. De resultaten zullen u verrassen.
Uw informatie zal worden verwerkt in overeenstemming met ons Privacybeleid. Houd er rekening mee dat u op elk gewenst moment uw toestemming kunt intrekken om marketing e-mails van ons te ontvangen, door in onze marketing e-mails op 'afmelden' te klikken of door de instellingen in uw Brother Online-account aan te passen.

"Originele Brother toners zijn de beste keuze en bieden superieure betrouwbaarheid, prestaties en kwaliteit in vergelijking met alle geteste merken van derden.”

 


– Keypoint Intelligence - Buyers Lab, maart 2018

Dealer locator icon

Zoek een verkooppunt bij u in de buurt

* Alle quotes zijn afkomstig uit het Keypoint Intelligence - Buyers Lab's March 2018 Custom Test Report "Brother Genuine Toner Cartridges for Brother HL-L6300DW versus Ten Third-Party Brands". Het rapport is alleen in het Engels beschikbaar.