1. Home Brother
  2. Printers
  3. Ontdek de ideale printer

Eenvoudig printen

Of het nu gaat om de kantooradministratie of om het printen van uw boarding pass, een betrouwbare printer die altijd werkt is heel belangrijk. Zodat u alleen maar op 'Printen' hoeft te klikken.

Brother heeft printers ontworpen die eenvoudig, gebruiksvriendelijk en vooral betrouwbaar zijn. U kunt erop rekenen dat ze altijd uitstekend werken wanneer u ze nodig heeft. Zo heeft u meer tijd om te doen waar u goed in bent.

Zaken die voor u belangrijk zijn!

Betrouwbaar

Printers waarop u kunt vertrouwen voor het afdrukken van belangrijke documenten van hoge kwaliteit. Ook als u 5.000 pagina's per maand afdrukt kunt u erop vertrouwen dat uw printer altijd professionele prestaties en resultaten zal leveren.

Zorgeloos afdrukken

Efficiënte en eenvoudig te gebruiken printers vanaf de installatie tot het moment waarop u op ‘Printen’ klikt. Begin meteen met afdrukken direct vanaf uw laptop, tablet of smartphone via de draadloze verbinding.

Tijd besparen

Uw printopdrachten worden razendsnel uitgevoerd, zodat u direct weer verder kan. Met printen tot wel 20 pagina's per minuut hoeft u nooit lang te wachten op uw afgedrukte document.

3 tips voor een betrouwbare printer

Vanzelfsprekend moet een professioneel bedrijf 100% op zijn apparatuur kunnen vertrouwen. Uw auto of bestelwagen, gereedschap en mobiele telefoon helpen u bij uw werk, zorgen ervoor dat uw klanten tevreden zijn en dat het werk blijft binnenstromen. Daarom zorgt u dat ze altijd up-to-date en in optimale staat zijn zodat ze u niet zomaar in de steek laten.
Toch wordt de printer, een cruciaal onderdeel voor het efficiënt runnen van uw bedrijf, vaak vergeten als het gaat om zorg en aandacht.
Hier zijn een paar eenvoudige stappen om ervoor te zorgen dat uw printer net zo effectief en betrouwbaar is als al uw andere apparaten. En dat als u op 'afdrukken’ klikt, u erop kunt vertrouwen dat uw documenten snel en in uitstekende kwaliteit uit de printer rollen.   

1.    Ga voor origineel
Zoals het Engelse gezegde luidt, “you get out what you put in”. Dit geldt ook voor uw printer, en voornamelijk voor de inkt en toner die erin gaan. Welk merk printer u ook gebruikt, originele verbruiksartikelen van de fabrikant zijn altijd de beste keuze. Waarom? Omdat ze zijn afgestemd op uw printer. Met originele inkt en toners bent u altijd verzekerd van de beste afdrukkwaliteit, wat een vereiste is voor belangrijke vergaderingen of presentaties voor klanten. Het gebruik van verbruiksartikelen die speciaal zijn ontworpen voor uw machine, vermindert het risico op schade of defecten. En dus geen uitvaltijd van de printer, wat belangrijk is als u binnen een strakke deadline iets moet afdrukken.

2.    Let op de garantie
Houd in de gaten dat uw garantie goed geregeld is. Want mocht er iets misgaan met uw printer, dan wordt het probleem snel – en in de meeste gevallen gratis- opgelost. Elke nieuwe Brother-printer wordt geleverd met een standaardgarantie van 24 maanden om reparaties of vervanging van defecte items te dekken. Deze garantie kan worden uitgebreid en verlengd tot maximaal vijf jaar on-site garantie, zodat uw kostbare tijd niet wordt besteed aan het repareren van uw printer.

3.    Alles in een keer regelen
Wilt u geen omkijken meer hebben naar uw printer, kies dan voor een 'All-in-box' bundel. Dit nieuwe concept betekent dat u een Brother-printer aanschaft met alles wat u nodig heeft om drie jaar probleemloos te printen, inclusief drie jaar garantie. Dit scheelt u de nodige tijd en moeite, omdat u geen inkt hoeft aan te vullen of u zorgen hoeft te maken over het repareren van uw printer als er toch iets misgaat. Bovendien bespaart u aanzienlijk op de totale kosten omdat u alles in een keer hebt gekocht.
Brother zorgt ervoor dat u kunt doen waar u goed in bent, door u werk uit handen te nemen en u te ondersteunen bij al uw printwerkzaamheden.

Ontdek de ideale printer

0 bijbehorende artikelen

Vergelijken: