1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2023
  5. Brother lanceert unieke printer voor lange bannerformaten

Brother lanceert unieke printer voor lange bannerformaten

 

De Brother MFC-J6959DW is een compacte all-in-one inkjetprinter voor het afdrukken op standaard papierformaten, plus het printen op papierrollen waarbij het afgedrukte materiaal automatisch op de juiste lengte wordt afgesneden. 

 

Brother brengt een nieuwe langformaat A3 all-in-one inkjetprinter op de markt, speciaal geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven die zelf actie- en promotiemateriaal willen printen op lange bannerformaten.

Met deze printer is het mogelijk om materialen als signage, lange posters, panorama prints en banners tot maximaal 2,7 meter af te drukken. Daarnaast is het nieuwe inkjetmodel van Brother ook geschikt voor het printen op standaard formaten zoals A3, A4 en A5. 

De MFC-J6959DW is speciaal ontworpen voor optimale functionaliteit en maximale flexibiliteit. Het model is geschikt voor het afdrukken op papierrollen met diverse soorten papier en kan deze randloos printen en automatisch op exacte de gewenste lengte afsnijden. Hierdoor beschikken gebruikers over een professioneel afgewerkt eindproduct, dat meteen gebruikt kan worden.

John Goossens, General sales manager bij Brother Nederland vertelt over de nieuwe Brother printer: "Medewerkers van bedrijven hebben het extreem druk. Brother wil het ze zo gemakkelijk mogelijk maken met een apparaat die aan alle afdrukbehoeften kan voldoen.”

"Onze compacte langformaat inkjetprinter is uniek in de markt. Het apparaat is ideaal voor diverse branches binnen het MKB, omdat bedrijven nu zelf hun materialen kunnen afdrukken. Je kunt dan denken aan actieposters voor in winkels, menubanners voor de horeca en panorama impressies voor architecten en makelaars. Daarnaast kan onze nieuwe all-in-one printer ook gewoon gebruikt worden op het bureau voor print-, scan- en kopieerwerkzaamheden tot A3-formaat."

Dankzij het compacte, onopvallende ontwerp kan de MFC-J6959DW overal binnen het kantoor geplaatst worden. De papierrol wordt in de tweede papierlade geplaatst, zodat de werkruimte netjes opgeruimd blijft. Als er geen papierrol wordt gebruikt is het dankzij het unieke ontwerp ook mogelijk om 500 vel A4-papier in de papierlade te plaatsen.

De MFC-J6959DW maakt gebruik van Brother's gepatenteerde MAXIDRIVE-printchiptechnologie voor langdurig, ultra snel afdrukken in kleur. Het nieuwe model levert keer op keer professionele resultaten van hoge kwaliteit en is zeer geschikt voor bedrijven binnen het MKB, de detailhandel, copyshops en fotografen die willen beschikken over een printer voor het afdrukken van lange bannerformaten.

De MFC-J6959DW is vanaf 1 juni 2023 beschikbaar voor de Nederlandse markt.

Kijk hier voor de volledige specificaties van de MFC-J6959DW.

 
mfc-j6959dw-PR-bericht