1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2023
  5. Professionele Brother kleurenprinters en scanners onderscheiden met BLI Pick Awards 2023

Professionele Brother kleurenprinters en scanners onderscheiden met BLI Pick Awards 2023

 

De toonaangevende producent van print- en scanoplossingen Brother heeft meerdere Buyers Lab Awards ontvangen, die jaarlijks door Keypoint Intelligence worden toegekend. De prijzen gingen naar de nieuwste professionele desktop documentscanners en de zeer betrouwbare business kleurenlaserprinter.

 

De BLI Pick Awards awards worden toegekend op basis van onafhankelijk uitgevoerde tests door Keypoint Intelligence. Alle tests worden uitgevoerd in ISO-gecertificeerde laboratoria waar gekeken wordt naar zaken als betrouwbaarheid, gebruiksgemak, productiviteit, output kwaliteit, onderhoud, plus beschikbare mobiele en cloudverbindingen.

Bij de beoordeling van de Brother documentscanners prees Keypoint Intelligence de triple layer security en netwerkbescherming, de ‘uitstekende waarde’ die de scanners klanten bieden en de productiviteitsverhogende mogelijkheden. De ADS-4700W en de ADS-4900W ontvingen hiervoor beide de felbegeerde BLI 2023 Pick Award.

Tijdens een uitgebreide evaluatie in het laboratorium van Keypoint Intelligence kwamen de nieuwe professionele Brother kleurenlaserprinters HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN en MFC-L9670CDN zeer betrouwbaar naar voren. Alle apparaten uit deze serie werden als uitstekend beoordeeld en dat resulteerde in een Highly Recommended en Highly Reliable Certificate voor alle vier de printers uit deze serie. Uit de labresultaten bleek verder dat de beeldkwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en de specificaties van de printers zeer goed zijn en dat ze bedrijven van elke omvang functionaliteiten op enterprise niveau bieden.

Christopher Marshall, Executive Director bij Brother International Europe vertelt hierover het volgende: "Deze awards tonen aan dat ons nieuwste professionele laserprinter- en scanneraanbod perfect geschikt is voor ieder groeiend bedrijf en biedt flexibiliteit en compactere enterprise apparaten in vergelijking met grote A3-copiers. Telkens weer worden Brother producten geprezen om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en vermogen om naadloos en veilig in alle bedrijfsomgevingen te integreren. Deze onafhankelijke resultaten zijn een bewijs van de uitstekende kwaliteit die we onze klanten bieden."

Voor meer informatie over print- en scanoplossingen, kun je contact opnemen met onze specialisten.

De volgende certificaten zijn toegekend:

Highly Recommended & Highly Reliable Certificate 
Professionele kleurenlaserprinters
HL-L9430CDN
HL-L9470CDN
MFC-L9630CDN
MFC-L9670CDN

BLI Pick Award 2023
Professionele scanners
ADS-4700W
ADS-4900W
 

Over Brother

Brother International werd meer dan 100 jaar geleden opgericht in Japan en heeft verkoopkantoren en productiefaciliteiten over de hele wereld. Brother ontwikkelt, produceert en verkoopt onder meer geavanceerde laser- en inkjetprinters, documentscanners, mobiele oplossingen en labelprinters voor de zakelijke markt. Brother producten voldoen aan de meest recente energie- en milieueisen.

Daarnaast levert Brother diverse Business solutions, zoals een populair Managed Print Service (MPS) programma waarbij bedrijven betalen per gemaakte afdruk, geavanceerde scanoplossingen en accurate printbeveiliging opties. Er zijn ook diverse oplossingen beschikbaar voor specifieke branches zoals de gezondheidszorg, logistiek, magazijn, retail, horeca en de voedselindustrie.

Over Keypoint Intelligence

Al meer dan 60 jaar vertrouwen klanten in de digitale imaging industrie op Keypoint Intelligence voor onafhankelijke praktijktests, laboratoriumdata en uitgebreid marktonderzoek om hun product- en verkoopsucces te vergroten. Keypoint Intelligence wordt dankzij tientallen jaren van onderzoekservaring in de branche gezien als de meest betrouwbare bron voor objectieve informatie, analyses en het toekennen van awards. Klanten gebruiken deze relevante kennis voor strategische besluitvorming, dagelijkse verkoopprocessen en om uit te blinken in operationele processen, zodat zakelijke doelstellingen en bedrijfsresultaten verbeterd kunnen worden. Met een centrale focus op klanten, blijft Keypoint Intelligence zich in een veranderende branche verder ontwikkelen door hun reikwijdte te vergroten en methoden te vernieuwen. Het bedrijf heeft uitstekende kennis van de transformatie in de digitale print- en imaging sector, bij zowel  fabrikanten, de channel als hun klanten. Ga voor meer info over Keypoint Intelligence naar: https://keypointintelligence.com/

Over BLI Office Hardware Pick Awards

Buyers Lab Pick Awards zijn uniek in de branche en moeilijk te winnen omdat ze worden uitgereikt op basis van strenge tests. Deze tests bestaan uit uitgebreide duurzaamheidsbeoordelingen en evaluatie van belangrijke kenmerken zoals gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit en toegevoegde waarde. De producten die de laboratoriumtest van Keypoint Intelligence doorstaan, krijgen het predicaat Highly recommended,  Recommended en een Certificate of Reliability, waarbij de beste producten uiteindelijk in aanmerking komen voor een Pick award.

 
EC-awards-PR-bericht