1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2021
  5. Brother bevestigt nieuw partnerschap met NiceLabel

Brother bevestigt nieuw partnerschap met NiceLabel

 

Het ontwerpen, opslaan en printen van professionele, duurzame labels is nog eenvoudiger geworden dankzij het nieuwe partnerschap van Brother met NiceLabel. Een wereldwijde ontwikkelaar van ontwerpsoftware voor labels en labelmanagement systemen, die onlangs de krachten bundelde met Loftware. De wereldwijde samenwerking is een nieuwe toevoeging aan het groeiende portfolio van systemen voor het printen van labels en stelt gebruikers in staat snel en efficiënt labels te maken die voldoen aan de industrienorm.

 

Het nieuwe partnerschap biedt gebruikers de mogelijkheid om vanaf één platform diverse soorten thermische labels af te drukken. 
Het NiceLabel management systeem neemt labelontwerp en onderhoud uit handen van de IT-afdeling en maakt dit toegankelijk voor zakelijke gebruikers. Doordat zakelijke gebruikers nu zelf eenvoudig labels kunnen maken en wijzigen, wordt tijd bespaard en komen er kostbare IT-middelen vrij voor taken met meer toegevoegde waarde.

Andrew Broadbent, Europees productmanager voor gespecialiseerde print solutions bij Brother Europe vertelt: “We zijn verheugd dat we onze nieuwe wereldwijde samenwerking met NiceLabel kunnen aankondigen. Dit stelt onze klanten in staat hun thermische Brother printers te gebruiken om labelprocessen te vereenvoudigen. Bovendien worden nauwkeurigheid en compliance rechtstreeks vanuit deze krachtige toonaangevende software gegarandeerd. Met dit partnerschap kan Brother het aanbod van thermische printers snel uitbreiden, waardoor we meer klanten op mondiale schaal kunnen helpen.”

“We zijn trots op ons nieuwe partnerschap met Brother en de kans om gebruikers hun printproductiviteit aanzienlijk te laten verhogen,” aldus Greg Tanner, VP Alliances bij NiceLabel.

“Het NiceLabel management systeem geeft gebruikers alle mogelijkheden om labelprocessen te digitaliseren en het volledige labelproces te standaardiseren via één platform, om een soepelere, flexibelere werking te realiseren. Dit stelt hen in staat om sneller te reageren op veranderende marktomstandigheden en vereisten, producten sneller op de markt te brengen en beter te concurreren in de sectoren waarin ze actief zijn.”

Brother gebruikers* kunnen printerdrivers downloaden van de website van NiceLabel:
https://www.nicelabel.com/downloads/nicedrivers/brother

Ga voor meer informatie over het assortiment Brother labelprinters naar:
https://www.brother.nl/labels-en-bonnen
 
*NiceLabel ondersteunt de Brother RJ mobiele label- en bonprinters, TD desktop labelprinters en de industriële TJ labelprinters.

 

Over Brother
Meer dan 100 jaar aan innovatieve producten heeft ertoe geleid dat Brother heden ten dagen een belangrijke wereldwijde producent en leverancier is van zakelijke, technologische oplossingen.  Opgericht als Yasui Sewing Machines Co in Japan in 1908 en later omgedoopt tot Brother, is het bedrijf nu actief in meer dan 40 landen over de wereld. Brother heeft zich voortdurend aangepast aan de steeds veranderende markt. Van typemachines en faxen in het verleden, tot managed print services, geavanceerde printers, scanners en labelprinters in het huidige tijdvak. Brother producten en diensten zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen, de productiviteit te optimaliseren en samenwerking op de werkplek te bevorderen.


Over NiceLabel

NiceLabel is een toonaangevende wereldwijde ontwikkelaar van software voor labelontwerp en labelmanagement systemen die bedrijven van elke omvang helpen om de kwaliteit, snelheid en efficiëntie van labeling te verbeteren, terwijl de kosten worden verlaagd. Met behulp van de systemen voor labelbeheer kunnen organisaties het hele labelproces digitaliseren, van ontwerp tot het afdrukken en beheren van labels. Het resultaat is een soepele, flexibele operationele workflow die bedrijven in staat stelt om sneller te reageren op veranderende marktomstandigheden en vereisten, producten sneller op de markt te brengen en beter te concurreren in de sectoren waarin ze actief zijn. Als belangrijkste developer van Microsoft Windows stuurprogramma's voor thermische en direct marking printtechnologieën, wordt de software van NiceLabel meegeleverd door de grootste printerfabrikanten en gebruikt door de meerderheid van de bedrijven in de Fortune 500. In 2021 bundelde NiceLabel en Loftware de krachten om het mondiale marktleiderschap op het gebied van Enterprise Labeling en artwork management verder te vegroten. De bedrijven brengen meer dan 60 jaar aan expertise samen om klanten en partners een uitgebreide keuze aan oplossingen en verbeterde mogelijkheden te bieden. Ga voor meer informatie naar www.nicelabel.com en www.loftware.com.

Logo_NL_Pri_RGB