1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2021
  5. BlueStar sluit overeenkomst met Brother

BlueStar sluit overeenkomst met Brother

 

Print- en technologiespecialist Brother heeft een pan-Europees akkoord gesloten met BlueStar over de distributie van het volledige thermische printassortiment van Brother.

 

01-06-2021 - BlueStar™ werd in 1929 werd opgericht als United Radio, Inc. en is een toonaangevende wereldwijde distributeur van oplossingen voor digitale identificatie, mobiliteit, kassapunten, RFID, digitale signalering en beveiligingstechnologie.

Met de nieuwe overeenkomst gaan de twee bedrijven samenwerken om het Auto-ID assortiment van Brother op de Europese markt te brengen gecombineerd met de toegevoegde waarde van BlueStar: Het bieden van complete oplossingen, bedrijfsontwikkeling en marketingondersteuning aan resellers.

Andrew Broadbent, European Product Manager - Specialty Print Solutions, bij Brother International Europe vertelt over het nieuwe partnerschap: “Dit is een ongelooflijk spannende tijd om deze nieuwe samenwerking met BlueStar aan te gaan, aangezien we ons thermische printportfolio snel aan het uitbreiden zijn. BlueStar streeft ernaar om de beste klantenservice in de branche te bieden en dit sluit aan bij Brother's eigen ‘At your side’ ethos, wat ons in staat stelt om op de best mogelijke manier apparatuur van de hoogste kwaliteit te leveren."

“BlueStar en Brother Mobile Solutions werken al enkele jaren met succes samen op de Amerikaanse markt voor printtechnologie. We zijn verheugd om onze wereldwijde initiatieven te bekrachtigen met deze Europese overeenkomst”, aldus Manel Baranera, Chief Operating Officer bij BlueStar EMEA. "Als vooraanstaande aanbieder van oplossingen zijn we zeer tevreden dat we een  productassortiment kunnen aanbieden dat geweldige zakelijke mogelijkheid biedt voor een groot aantal resellers in heel Europa."

De nieuwe overeenkomst met BlueStar gaat officieel van start in juni 2021 en heeft betrekking op de  Auto-ID thermische print- en labelapparatuur van Brother, inclusief de mobiele PJ en RJ printers, TD desktopprinters en industriële TJ printers.


Over Brother
Meer dan 100 jaar aan innovatieve producten heeft ertoe geleid dat Brother heden ten dagen een belangrijke wereldwijde producent en leverancier is van zakelijke, technologische oplossingen.  Opgericht als Yasui Sewing Machines Co in Japan in 1908 en later omgedoopt tot Brother, is het bedrijf nu actief in meer dan 40 landen over de wereld. Brother heeft zich voortdurend aangepast aan de steeds veranderende markt. Van typemachines en faxen in het verleden, tot managed print services, geavanceerde printers, scanners en labelprinters in het huidige tijdvak. Brother producten en diensten zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen, de productiviteit te optimaliseren en samenwerking op de werkplek te bevorderen.

Over BlueStar
BlueStar is de toonaangevende wereldwijde distributeur van oplossingen voor digitale identificatie, mobiliteit, kassapunten, RFID, IoT, AI. AR, M2M, digitale signalering, netwerken, blockchain en beveiligingstechnologie. BlueStar werkt exclusief samen met Value-Added Resellers (VAR's) voor het aanbieden van complete oplossingen, aangepaste configuraties, bedrijfsontwikkeling en marketingondersteuning. Het bedrijf beschikt over een ongeëvenaarde expertise in de markt, biedt bekroonde technische ondersteuning en is een geautoriseerd servicecentrum voor een groeiend aantal fabrikanten. BlueStar is de exclusieve distributeur voor de In-a-Box™ Solutions Series, die hardware, software en essentiële accessoires levert in één bundel met technologische oplossingen voor alle branches, evenals BlueStar’s HybridSaaS financieringsprogramma voor het leveren van OPEX- en abonnementsservices voor hardware , software en servicebundels. Voor meer informatie kunt u terecht op www.bluestarinc.com.

 
BlueStar-logo