1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2020
  5. Wereldwijde samenwerking tussen Brother International Europe en Kofax ControlSuite

Wereldwijde samenwerking tussen Brother International Europe en Kofax ControlSuite

 

Brother International Europe kondigt een wereldwijde samenwerking aan met software producent Kofax®. De samenwerking biedt een geïntegreerde print management oplossing voor een aantal Brother laserprinters, all-in-ones en inkjetmodellen. Gespecialiseerde Brother verkoop- en pre-sales teams zullen in de toekomst Kofax ControlSuite implementeren binnen bedrijven en organisaties zodat deze documenten kunnen beheren, beveiligen en informatiestromen volledig kunnen tracken en managen.

 

"Kofax is blij om samen te werken met Brother", vertelt Chris Strammiello, senior vice-president Channels bij Kofax. "Hun bekroonde apparaten en onze toonaangevende beveiligings- en automation-software zullen samen een waardevolle  en uitgebreide oplossing bieden."

ControlSuite is de next generation software-oplossing voor het beheren, vastleggen en beveiligen van afdrukken. Informatie-  en documentstromen van mobiele- en desktopapparaten kunnen centraal worden beschermd en beheerd. ControlSuite beveiligt en regelt vrijwel elk aspect van de documentdistributie binnen een bedrijf. De uniforme print-, scan- en workflow processen die worden opgezet, zorgen voor een ongeëvenaarde productiviteit en efficiëntieslag.

"Bedrijven hebben meer kans op materiële schade als gevolg van een document gerelateerde inbreuk dan van een gegevenslek", zegt Chris Marshall, directeur van Brother SMB Printing & Solutions. "De combinatie van Brother-apparaten met ControlSuite biedt een oplossing voor de belangrijkste uitdaging van veilig documentbeheer: ervoor zorgen dat informatie bij de juiste persoon terechtkomt, met behulp van één uniforme, gestroomlijnde oplossing die fouten vermindert en de productiviteit verhoogt.”

ControlSuite is uitstekend te combineren met de professionele laserprinters van Brother en stelt bedrijven in staat documenten veilig te beheren. Daarnaast kunnen automatische audit trails worden opgezet, die bijhouden hoe documenten worden geopend en gebruikt.

"Voor bedrijven van elke omvang speelt IT, en met name informatiebeveiliging, een cruciale rol in documentbeheer en compliance", vertelt Jacqui Hendriks, Research Manager - European Imaging, Printing and Document Solutions bij IDC. “Bij het implementeren van een nieuwe document management strategie moeten IT-professionals oplossingen zoeken die een sterke beveiliging bieden voor de wisselende en veranderende eisen op de werkplek. Door de samenwerking met Kofax biedt Brother een breder scala aan beveiligingsoplossingen om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie.”

Het productaanbod van Brother met de geïmplementeerde Kofax ControlSuite oplossing, is beschikbaar in loop van 2020.

Kofax_brother