1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2019
  5. Robuuste mobiele printers voor labels en bonnen

Robuuste mobiele printers voor labels en bonnen

 

Brother introduceert twee nieuwe mobiele RJ printers, speciaal voor personeel dat onderweg of op locatie over specifieke printmogelijkheden moet beschikken. De modellen printen zelfklevende labels of bonnen tot maximaal 10,4 cm breed. Dankzij de stevige behuizing en hoge printsnelheid zijn de printers geschikt voor een groot aantal toepassingen binnen diverse branches.

 

Mobiele printers hebben een zeer positief effect op de productiviteit en efficiëntie van bedrijven met werknemers op locatie of in de openbare ruimte. Door het direct printen van ontvangstbewijzen, orderbevestigingen, aankoopnota’s en tickets kunnen zaken direct worden afgehandeld, zonder de back office te belasten. Daarnaast kunnen betrokkenen of klanten meteen ter plekke worden voorzien van de juiste documenten.

Breed assortiment
Met de introductie van deze nieuwe modellen beschikt Brother over een breed assortiment mobiele RJ printers. Robbert van den Brandhof van Brother en specialist op het gebied van mobiele printtoepassingen vertelt: “De volledige RJ lijn bestaat nu uit acht compacte mobiele printers, waarmee we uitstekend kunnen voldoen aan de behoeften binnen diverse branches. Denk hierbij aan de retail, logistiek, magazijnen, openbare dienstverlening en veiligheidsdiensten.”

 

Stevige behuizing
Vanwege het mobiele karakter, kunnen de printers worden blootgesteld aan externe omstandigheden die printresultaten zouden kunnen beïnvloeden of de printer kunnen beschadigen. De mobiele RJ printers hebben echter een IP54-certificering zodat ze bestand zijn tegen vocht, vochtige lucht en een stoffige omgeving. Bovendien kunnen de RJ modellen tegen een stootje en zijn ze valbestendig tot 2,1 meter.

 

Geschikt voor diverse branches
Met de mobiele printers kan winkelpersoneel op elk gewenst moment en elke locatie aankoopbonnen, kortingslabels en prijskaartjes printen. Logistieke medewerkers hebben de mogelijkheid om goederenontvangst nota’s te printen. Medewerkers in de buitendienst kunnen facturen, service rapporten en onderhoudsverslagen bij klanten achterlaten. Met behulp van de draadloze verbinding is het binnen magazijnen mogelijk om ter plekke barcodelabels af te drukken. Dit scheelt enorm veel tijd en fouten door verkeerde labeling worden gereduceerd.

 

Integratie mobiele toepassingen
De mobiele RJ printers beschikken standaard over USB, Bluetooth en MFI verbinding. Via NFC kunnen mobiele devices snel en eenvoudig worden gekoppeld.De RJ-4250WB heeft tevens een draadloze netwerkaansluiting (WLAN) en ondersteunt Airprint, voor gemakkelijk afdrukken vanaf Apple apparaten. Brother biedt software-ontwikkelaars de middelen om printen te integreren binnen nieuwe of bestaande mobiele toepassingen. Er zijn printer drivers beschikbaar voor Windows OS. Voor Android en ondersteunde Windows Mobile en iOS-besturingssystemen zijn Software Development Kits (SDK’s) beschikbaar.


Op maat
Er zijn diverse accessoires beschikbaar waarmee een oplossing op maat samengesteld kan worden. Met deze accessoires is het onder andere mogelijk om de printers in voertuigen in te bouwen of om comfortabel op het lichaam te dragen. Ook zijn er diverse opties voor voeding beschikbaar, zoals adapters en een oplaadbare Lithium-ion smart batterij.

Ga voor meer info naar: https://www.brother.nl/printers/rj-serie

RJ4 Studio