1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2019
  5. Partnerschap tussen Y Soft en Brother biedt een verbeterde printmanagement oplossing

Partnerschap tussen Y Soft en Brother biedt een verbeterde printmanagement oplossing

 

Y Soft® en Brother hebben aangekondigd dat de SafeQ® software vanaf nu beschikbaar is als geïntegreerde oplossing in de professionele all-in-one printers van Brother. Deze samenwerking biedt organisaties de mogelijkheid om hun print- en scanmanagement volledig te centraliseren en efficiënt te beheren.

 

Bedrijven kunnen nu profiteren van verhoogde productiviteit, verbeterde documentbeveiliging en lagere kosten met Y Soft SafeQ software op Brother printers. De functies die nodig zijn kunnen als een geïntegreerd platform worden toegevoegd als softwarepakket of via afzonderlijke softwaremodules. Klanten die all-in-one printers van Brother gebruiken, kunnen SafeQ printmanagement, geautomatiseerde scan-workflow of een combinatie van beide kiezen.

Met Y Soft SafeQ wordt er volledig tegemoet gekomen aan de wensen en behoeften die bedrijven hebben op het gebied van print- en scanbeheer, ongeacht de grootte van de organisatie. Door gebruik te maken van de Y Soft SafeQ structuur, zijn organisaties er zeker van dat naarmate hun bedrijf groeit, ze door Brother op de meest kostenefficiënte manier worden ondersteund.

De Brother Y Soft SafeQ integratie biedt gebruikers en beheerders alle belangrijke functies, waaronder secure pull-printing, kostenbesparende tools, productiviteitsverhogende workflows en uitgebreide rapportages om gebruik te monitoren. Klanten van Brother kunnen ook profiteren van geavanceerde scan-workflows, waarmee terugkomende scantaken kunnen worden geautomatiseerd en bestanden op vooraf ingestelde locaties worden opgeslagen. Verder kunnen bestanden worden gedigitaliseerd met behulp van Optical Character Recognition (OCR tekstherkenning), met ondersteuning van tekstindexering waardoor documenten gemakkelijker te vinden zijn.”

"De compatibiliteit van Brother-printers met YSoft SafeQ stelt ons in staat ons aanbod van printdiensten te verbreden en bedrijven een verbeterde oplossing te bieden die flexibel, veilig en efficiënt is", zegt Chris Marshall, directeur van Business Printing & Solutions bij  Brother International Europe. "Deze samenwerking gaat in op de uitdagingen en vereisten  waarmee bedrijven worden geconfronteerd als het gaat om hun printservice. Wij proberen tegemoet te komen aan hun behoeften, waardoor er bij organisaties belangrijke tijd en middelen vrijkomen."

"Bedrijven implementeren digitale transformaties om de productiviteit te verbeteren. Printservices en met name geautomatiseerde scan-workflows, zijn processen die aanzienlijke tijdwinst en een snellere time-to-market opleveren," aldus Lukáš Manásek, Chief Sales Officer bij Y Soft. "Onze software is nauw afgestemd op Brother-printers, zodat we de voordelen van print- en scanbeheer wereldwijd aan bedrijven kunnen aanbieden."

 

Kijk hier voor meer informatie over software oplossingen die door Brother apparaten worden ondersteund.

Ga voor meer info over Y Soft naar: www.ysoft.com.

Y-Soft-SafeQ-logo