1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2019
  5. Brother verkozen tot beste zakelijke dienstverlener voor hardware en kantoortechnologie

Brother verkozen tot beste zakelijke dienstverlener voor hardware en kantoortechnologie

 

Brother (International) Nederland B.V. is in het  jaarlijkse MT1000-onderzoek, door meer dan 5.100 beslissers met inkoopbevoegdheid verkozen tot het beste bedrijf in de categorie ‘Hardware & Kantoortechnologie’. In de algemene lijst met de ‘1000 beste dienstverleners van Nederland in 2019’ eindigde Brother op plek 29.

 

MT1000 is het grootste onderzoek naar de kwaliteit van zakelijke dienstverleners van Nederland. Het onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door de redactie van vakblad MT (Management Team) in samenwerking met de Amsterdam Business School - Universiteit van Amsterdam. Aan het MT1000-onderzoek van 2019 deden meer dan 5.100 respondenten mee. Ze beoordeelden bedrijven waar ze de afgelopen drie jaar mee samen hebben gewerkt op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering en Net Promoter Score (NPS).

 

Henk Volberda, hoogleraar Strategic Management & Innovation aan de Universiteit van Amsterdam is met zijn Amsterdam Centre for Business Innovation verantwoordelijk voor het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland, in samenwerking met Management Team. “Je moet als dienstverlener zorgen voor tevreden klanten die je bij een onderzoek als dit weten te herinneren. Ten tweede moet je een goed product hebben, klantgericht zijn en zeer efficiënt werken. Op al die punten zul je hoog moeten scoren om in de MT1000 een goede positie te verwerven, en we gaan ervan uit dat slimme bedrijven in staat zijn op al deze terreinen te maximaliseren.”

 

Volgens MT-hoofdredacteur Remy Ludo Gieling kan het MT1000-onderzoek worden gezien als kroon op het werk van bedrijven zoals Brother die hoog scoren. “In een wereld waar meer en meer producten en diensten commodities worden, is service een van de belangrijkste instrumenten om als bedrijf op lange termijn succesvol te zijn. De winnaars uit de ranglijst hebben service als topprioriteit en dat is de verdienste van het talent dat binnen die bedrijven net dat stapje verder wil gaan voor de klant.”

 

John Goossens, Sales Manager bij Brother reageert: “Brother scoorde in de categorie ‘Hardware & Kantoortechnologie’ het hoogst op klantgerichtheid en klantloyaliteit. Daar zijn wij, met onze bedrijfsfilosofie “At your side”, enorm trots op. En dit mooie resultaat hebben we bereikt dankzij de goede samenwerking met onze resellers.” 

mt1000-2019