1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2018
  5. Zakelijk A3 printen hoeft niet duur te zijn

Zakelijk A3 printen hoeft niet duur te zijn

 

Met de introductie van de nieuwe Brother A3 XL inkjet serie, is het vanaf nu mogelijk om voordelig te printen tot A3-formaat. De business lijn bestaat uit vijf modellen, drie all-in-ones en twee printers, die speciaal zijn ontworpen voor het MKB en bewijzen dat zakelijk printen niet duur hoeft te zijn.

 

Efficiënt
Om het gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken, beschikken de topmodellen over drie papierladen met een totale papiercapaciteit van 750 vel. Hierdoor hoeft het papier minder vaak aangevuld te worden en is het mogelijk om snel te printen op diverse papiersoorten. Met de optionele super hoge capaciteit inktcartridges kunnen tot wel 6.000 pagina’s zwart en 5.000 kleurenpagina’s afgedrukt worden, waardoor de printkosten zeer laag blijven. De zorgvuldig samengestelde Brother inkt zorgt ervoor dat hoge kwaliteit afdrukken gewaarborgd blijft.

Printen op A3-formaat vanuit de papierlade is een standaard optie op alle modellen en daarnaast kunnen de MFC-J6945DW en de MFC-J6947DW ook dubbelzijdig scannen en kopiëren op A3-formaat. De all-in-ones beschikken over een automatische documentinvoer (ADF) voor maximaal 50 vel en een gebruiksvriendelijk 9,3 cm LCD kleuren touchscreen.

Snel en betrouwbaar
Alle modellen hebben een hoge printsnelheid tot 35 pagina’s per minuut in zwart. De eerste pagina wordt al binnen 6 seconden afgedrukt. Via de Near Field Communication (NFC) verbinding kan er snel en veilig worden afgedrukt vanaf smartphones of tablets. Daarnaast zijn de modellen Blue Angel gecertificeerd vanwege het lage energieverbruik.  

De nieuwe A3 XL serie levert hoge kwaliteit afdrukken en zeer betrouwbare prestaties tegen lage kosten, waarmee een meerwaarde wordt gecreëerd voor zakelijke klanten. Het stevige, robuuste ontwerp in stijlvolle witte uitvoering past in elke eigentijdse kantooromgeving. Met keuze uit twee printers en drie all-in-one-modellen, is er een geschikt model voor elke onderneming binnen het MKB.

Business Smart X series