1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2018
  5. Primeur: de eerste compacte kleurenlabelprinter voor het kantoor

Primeur: de eerste compacte kleurenlabelprinter voor het kantoor

 

Vanaf nu is het voor bedrijven en kantoren mogelijk om opvallende labels in kleur af te drukken met de nieuwe, innovatieve kleurenlabelprinter van Brother.

 

Opvallende kleuren labels
De Brother VC-500W labelprinter maakt labels in alle gewenste kleuren met behulp van de ZINK Zero Ink™ technologie. Het printen van kleurenlabels is nu beschikbaar en betaalbaar dankzij rolcassettes die gebruikmaken van het populaire ZINK papier™ met kleurkristallen. De kristallen worden bij verhitting geactiveerd met als resultaat een hoogwaardige, kleurenafdruk zonder het gebruik van inkt. Omdat de printer gebruik maakt van cassettes met doorlopende rollen, is het mogelijk om labels tot wel 40 cm lengte op maat te ontwerpen en af te drukken. Vergeleken met andere fullcolour labelprinters in de markt is de Brother VC-500W zeer voordelig in aanschaf en gemakkelijk in gebruik.

 
Diverse gebruiksmogelijkheden
Dankzij de mogelijkheid om snel labels in kleur af te drukken, is de compacte printer ideaal voor zeer diverse omgevingen zoals kantoren, horeca, evenementen, voedselproductie, faciliteitenbeheer en onderwijs, maar ook geschikt voor de thuis- en hobbymarkt. De labels kunnen binnen bedrijven gebruikt worden om de administratie of het archief efficiënt te organiseren, voor opvallende signalering en om belangrijke informatie te benadrukken.

 

Labels ontwerpen
De VC-500W kan eenvoudig via USB of Wi-Fi worden aangesloten op een desktop, zodat labels volledig op maat ontworpen kunnen worden met behulp van de geavanceerde Brother P-touch labelontwerp-software. Daarnaast is het mogelijk om via de gratis Color Label Editor app, labels te printen vanaf een smartphone of tablet via Wi-Fi.
Gebruikers kunnen aangepaste labels ontwerpen door de grootte en het lettertype van de tekst te wijzigen, foto’s uit de fotogalerij toe te voegen, kaders te gebruiken, de kleur van de tekst en achtergrond te veranderen of de stempelfunctie te gebruiken om de tekst te herhalen.


Optimale functionaliteit
De verschillende functies van het apparaat zorgen voor een optimale gebruikerservaring; labels kunnen netjes op maat worden afgesneden met een simpele swipe op het touchpad. De rolcassette geeft via de app aan hoeveel lengte er nog op de rol zit. Er is keuze uit vijf verschillende labelbreedtes (9, 12, 19, 25 en 50 mm) met een lengte van 5 meter, waardoor er voor elke toepassing een passend label gemaakt kan worden.

Michel Stassen, General Manager bij Brother Nederland: "De nieuwe VC-500W kleurenlabelprinter maakt gebruik van ZINK Zero Ink™ technologie. Wij hebben de printer geïntroduceerd omdat wij merkten dat er bij klanten behoefte is aan het printen van labels in kleur voor een redelijke prijs.”


"De optie om tekst, foto's, logo's en kaders te kunnen gebruiken in combinatie met de verschillende rolbreedtes biedt klanten zeer veel mogelijkheden. De VC-500W maakt professionele afdrukken geschikt voor vele toepassingen binnen bedrijven zoals bezoekersbadges, archivering, etikettering, facilitaire doeleinden en nog veel meer zaken die uiteindelijk de efficiëntie verhogen."

Specificaties van de VC-500W kleurenlabelprinter
•    Afdruksnelheid tot 8 mm/sec
•    Full colour labels ontwerpen en afdrukken, Afdrukresolutie tot 313 dpi
•    USB 2.0 Full speed, Wi-Fi Direct en Netwerkklaar (draadloos)
•    Automatisch snijmechanisme met label stripfunctie
•    Max. labelbreedte 50 mm
•    AirPrint, Color Label Editor app

De ZINK-technologie en ZINK-handelsmerken zijn eigendom van ZINK Holdings LLC. Gebruikt onder licentie.


vc-500w