Toegevoegd aan mandje
  1. Home
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2018
  5. Nieuwe serie kleurenprinters van Brother maakt het leven stiller en sneller

Nieuwe serie kleurenprinters van Brother maakt het leven stiller en sneller

 

Het kiezen van een zakelijke printer is nog nooit zo eenvoudig geweest, want Brother introduceert betrouwbare, stille maar toch snelle en kosteneffectieve kleurenprinters.

 

De L3000 serie, bestaande uit drie printers en zes all-in-ones, is bedoeld voor de klein-zakelijke gebruiker. De serie beantwoord alle kantoorbehoeften in één apparaat. Met een groot aantal functies en functionaliteiten is deze serie de ideale partner voor het ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden binnen een bedrijf.

Stil
Om verstoring op kantoor te minimaliseren, werken alle modellen met een laag geluidsniveau van minder dan 47 dB(A). Dat is minder dan een standaard gesprek op kantoor. Hierdoor passen ze naadloos in een kantooromgeving of kantoor aan huis. Ondanks de lage ruis, is de reeks snel, met modellen die tot 24 pagina's per minuut kunnen afdrukken.

Rendement
De serie is ontworpen om kantoren soepel te laten werken. Gebruikers kunnen kiezen voor tonercartridges van hoge capaciteit die 3.000 zwarte en 2.300 CMY-pagina's printen voor een maximale productiviteit en kostenbesparing.

Alle modellen beschikken over een grote papierlade van 250 vel, wat minder werk voor de gebruiker betekent. Een automatische documentinvoer voor 50 vel (ADF) op alle MFC-modellen en de DCP-L3550CDW maakt de apparaten gebruiksvriendelijker. Automatisch dubbelzijdig afdrukken op de meeste modellen vermindert het papierverbruik.

NFC
Near Field Communication (NFC)-connectiviteit op de MFC-L3770CDW en HL-L3270CDW-modellen vergemakkelijkt een snelle verbinding voor mobiel afdrukken. De apparaten kunnen eenvoudig worden ingesteld om vanaf een desktop op kantoor te functioneren. Door het 9,3 cm kleurentouchscreen op sommige modellen, is de bediening van de printer nog sneller en overzichtelijker voor de gebruiker.

Met een keuze uit negen apparaten is er voor elk bedrijf dat op zoek is naar betrouwbare, probleemloze, snelle en stille afdrukken, een geschikte machine voor een voordelige prijs.