1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2018
  5. Nieuwe intelligente en compacte inkjet lijn van Brother

Nieuwe intelligente en compacte inkjet lijn van Brother

 

Brother introduceert drie nieuwe, compacte A4 kleureninkjetprinters, ideaal voor het printen van familiefoto's of het huiswerk van de kinderen, maar tevens boordevol professionele functies voor een klein kantoor.

 

Compact en stijlvol
De nieuwe, voordelige modellen zijn verassend compact met een geringe footprint en zijn verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte of frisse witte uitvoering. Zeer gemakkelijk in gebruik voor het hele gezin of ZZP-ers met een thuiskantoor die eenvoudig draadloos verbinding willen maken met een tablet, smartphone, laptop of desktopcomputer. Bovendien kunnen meerdere gebruikers tegelijk op dezelfde printer afdrukken zodat bijvoorbeeld visite of kantoorbezoekers ook gemakkelijk kunnen printen als dat nodig is.

 

Prijs-kwaliteit
De nieuwe Brother all-in-one inkjetprinters hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De lijn bestaat uit drie veelzijdige modellen: de DCP-J572DW en twee MFC modellen (MFC-J491DW en MFC-J497DW) die beschikken over een ingebouwde fax. De straatprijs van de printers zal liggen rond de € 99,-. Met keuze uit standaard inktcartridges voor 200 pagina’s of hoge capaciteit inktcartridges voor 400 pagina’s kan er voordelig worden geprint.

 

Efficiënt
Via het Media Card Center op het DCP model is het mogelijk om foto’s direct te printen vanaf geheugenkaarten, zonder dat er een computer nodig is. Alle modellen beschikken over een papierlade voor 100 vel en kunnen automatisch dubbelzijdig afdrukken, zodat er papier kan worden bespaard. De twee MFC printers beschikken tevens over een automatische documentinvoer (ADF) voor 20 vel waarmee documenten van meerdere pagina’s in één keer kunnen worden gekopieerd en gescand.

Met het LCD scherm van 4,5 cm kan overzichtelijk door alle functies van het printermenu worden genavigeerd. Daarnaast is de printerserie snel met 10 pagina’s per minuut in kleur en 27 pagina’s per minuut in zwart-wit. (6 ipm in kleur/12 ipm in zwart-wit)

 

Voor thuis of kleine kantoren
Brother International (Nederland) BV zegt over de nieuwe modellen: De drie nieuwe kleureninkjet modellen zijn slim, compact, stijlvol en flexibel. Ze zijn bij uitstek geschikt voor thuisgebruik, van huiswerk tot familiefoto’s, maar kunnen ook uitstekend worden ingezet voor professionele taken binnen kleine kantoren of voor de werkzaamheden van ZZP‘ers. De lijn vormt een mooie aanvulling op ons inkjet assortiment.

Brother_inkjet