1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2018
  5. Brother scantechnologie voor het automatisch verwerken van documenten

Brother scantechnologie voor het automatisch verwerken van documenten

 

Bedrijven die te maken hebben met veel administratieve scantaken of grote scanvolumes kunnen enorm veel tijd besparen dankzij een nieuwe, efficiënte software-oplossing voor het automatisch digitaal opslaan en archiveren van documenten met een barcode.

 

Barcode Utility
De Brother Barcode Utility is ontwikkeld in reactie op feedback van klanten. Het scanapparaat leest de streepjescode en verwerkt het document aan de hand van de informatie die via de barcode wordt uitgelezen. Met behulp van de geavanceerde document routing technologie worden bestanden vervolgens opgeslagen op de gewenste locatie.

Een stapel documenten kan automatisch worden gescheiden en elk bestand kan afzonderlijk worden opgeslagen in de gewenste map op het netwerk. Het kan ook individuele pagina's verzamelen en als één document opslaan.
 

Handig
De technologie is met name handig voor bedrijven die regelmatig documenten scannen met barcodes; bijvoorbeeld in de verzekeringsbranche, online retail en logistiek. De ‘Barcode Utility’ scan app is bij uitstek geschikt voor het archiveren van documenten zoals facturen, vrachtbrieven, bestelformulieren en andere gedigitaliseerde bestanden die een barcode bevatten of waar een barcode op geplaatst kan worden.

Wanneer mensen gegevens invoeren, kunnen er fouten worden gemaakt. Door het proces te automatiseren en de barcodegegevens van de documenten te gebruiken, kunnen digitale kopieën consistent worden opgeslagen met de juiste naam en op de juiste locatie. Op die manier zijn documenten altijd weer gemakkelijk terug te vinden.

 

Beschikbaarheid
De app kan worden gebruikt op zowel nieuwe als bestaande Brother multifunctionele printers en scanners wanneer deze, via activatie software, voor deze specifieke functionaliteit zijn geactiveerd. Kijk hier voor alle ondersteunde modellen.

John Goossens, General Sales Manager bij Brother Nederland vertelt: "Onze scanapparaten zijn ontworpen om het leven van onze klanten gemakkelijk te maken. Een cruciaal onderdeel van innovatie en productontwikkeling is simpelweg de tijd nemen om te luisteren naar de behoeften van de klant en responsieve functionaliteit te ontwikkelen.”

“Brother Barcode Utility is een software-oplossing die voortkomt uit nauw contact met klanten. Het is een fantastische ontwikkeling die bedrijven helpt om tijdrovende administratieve taken te automatiseren, waardoor personeel handen vrij heeft voor urgente taken binnen de organisatie."

Brother-Barcode-Utility