1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2017
  5. Veilig printen en scannen nu ook voor het MKB

Veilig printen en scannen nu ook voor het MKB

Brother maakt beveiligd printen met een NFC ID-kaart nu ook mogelijk voor het MKB met SecurePrint+. Een eenvoudige manier om documenten te beveiligen door gebruik te maken van een NFC ID-kaart of Pincode. Ideaal voor de kleinere bedrijven of organisaties die werken met privacy- of bedrijfsgevoelige gegevens.

 

Beschermen van informatie
SecurePrint+ is dé oplossing voor bedrijven of organisaties die werken met privacy- of bedrijfsgevoelige informatie en niet beschikken over geavanceerde Printmanagement oplossingen met beveiligingsopties. Om te kunnen garanderen dat deze data niet in handen valt van niet-geautoriseerde medewerkers of bezoekers, biedt SecurePrint+ een relatief eenvoudige maar zeer effectieve beveiliging.

Eenvoudig

De printopdracht wordt naar de printer gestuurd en pas afgedrukt als de geautoriseerde gebruiker deze vrijgeeft door middel van een NFC ID-kaart of PIN-code. De modellen met SecurePrint+ beschikken over een ingebouwde NFC-kaartlezer, waardoor er geen externe kaartlezer nodig is. In de meeste gevallen kunnen reeds bestaande ID-kaarten worden geïntegreerd voor het beveiligd afdrukken van documenten.

De SecurePrint+ functie zit standaard ingebouwd in de SECPLUS modellen en werkt naadloos samen met de meegeleverde Brother software voor Windows PC’s. Er zijn zowel kleuren- als zwart-witlasermodellen met SecurePrint+ beschikbaar.    

Printmanagement
Brother PrintSmart biedt een volwaardige printmanagement oplossing voor de zakelijke markt, waarmee zowel de efficiëntie als de kosten in kaart gebracht kunnen worden.

PrintSmart CostControl biedt via rapportages volledig inzicht in welke medewerker wat voor type documenten afdrukt. Het geeft u verder de mogelijkheid om print quota in te stellen en functies per gebruiker te limiteren of uit te sluiten. Hierdoor kunnen de kosten worden verlaagd en de printers aanzienlijk efficiënter worden ingezet.

PrintSmart SecurePro biedt dezelfde functionaliteiten als CostControl plus extra functies om documenten met privacygevoelige informatie binnen uw bedrijf te beveiligen. Printopdrachten worden op de SecurePro server opgeslagen en via een ID-kaart of PIN-code kunnen documenten door middel van pull printing door geautoriseerde gebruikers worden vrijgegeven op elke gewenste printer.   

SecurePrintPlus

Gerelateerde artikelen