1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2017
  5. Brother Solutions Interface: een wereld van mogelijkheden

Brother Solutions Interface: een wereld van mogelijkheden

 

De meeste mensen zijn zich niet bewust dat er tijd en geld bespaart kan worden door meer mogelijkheden van scanners, printers of all-in-ones te benutten. Brother Solutions Interface (BSI) biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om aangepaste oplossingen te bieden die passen bij de specifieke eisen van eindgebruikers. Voor developers, IT’ers en interne ICT afdelingen opent dit een wereld van mogelijkheden om de workflow te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

 

Open interface
BSI is een open interface platform die server based applicaties in staat stelt om Brother modellen aangepaste opdrachten te laten uitvoeren. Deze applicaties worden aangestuurd vanaf het display van het apparaat, dat vervolgens communiceert met een server om specifieke functionaliteiten aan te roepen.

Ontwikkelaars
Een model uitgerust met Brother Solution Interface kan door een ontwikkelaar geprogrammeerd worden om op het display aangepaste iconen en afbeeldingen weer te geven. Voor een gestroomlijnde workflow of voor archiveringsdoeleinden kunnen applicaties worden gemaakt om scanbestanden op te slaan met specifieke benamingen of barcode herkenning. BSI biedt developers verder de mogelijkheid om oplossingen te ontwikkelen voor allerlei boekhoudsoftware of document managementsystemen.

Gebruiksvriendelijk
Een van de belangrijkste voordelen van Brother Solutions Interface is het gebruiksgemak, vooral in vergelijking met het concurrentieaanbod. BSI-applicaties kunnen responsive reageren op  schermformaten van verschillende devices. Daarnaast wordt een ruim aanbod van Brother apparaten ondersteund, van documentscanners, zwart-wit- en kleurlaserprinters tot inkjetmodellen. Brother  garandeert volledige compatibiliteit met BSI voor zowel oudere als toekomstige modellen.

Brother ontwikkelt voortdurend nieuwe functies voor BSI. De drie nieuwe mogelijkheden die het afgelopen jaar zijn toegevoegd en beschikbaar zijn:

•    Scan naar eigen clouddiensten - ontwikkelaars kunnen BSI gebruiken om oplossingen te creëren die documenten rechtstreeks naar een clouddienst scannen en verzenden zonder dat er een VPN-verbinding (Virtual Private Network) nodig is.
•    Afdrukken vanuit eigen clouddiensten - ontwikkelaars kunnen BSI gebruiken om oplossingen te creëren zodat documenten rechtstreeks geprint kunnen worden vanuit specifieke clouddiensten zonder een VPN verbinding. Ook mogelijk vanuit boekhoudingpaketten, documentmanagementsystemen of formulieren.
•    Gebruik een barcodescanner van derden - developers kunnen toepassingen maken voor gebruik met een barcodescanner, voor meer efficiëntie en een betere workflow met behulp van barcodes voor autorisatie, controle of archivering.

Brother-solutions-Interface