1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2017
  5. Brother printer gekozen als uitstekende kleurenlaser voor het MKB

Brother printer gekozen als uitstekende kleurenlaser voor het MKB

Gebruikers die voor de Brother HL-L9310CDW kiezen, kunnen er zeker van zijn dat ze een uitstekende printer in huis halen. Deze professionele kleurenprinter voor zakelijk gebruik werd namelijk sterk aanbevolen tijdens de Buyers Lab (BLI) Summer Pick Awards 2017. Buyers Lab is een toonaangevende partij op het gebied van het onafhankelijk testen van printers en multifunctionals en heeft de machine bekroond na beoordeling van het model op waarde, beeldkwaliteit, bruikbaarheid, functies en snelheid.

 

De gerenommeerde BLI Pick Awards worden niet zomaar vergeven. Een groep ervaren analisten test de producten minimaal twee maanden zeer nauwkeurig om tot een winnaar te komen.

David Sweetnam, directeur onderzoeks- en laboratoriumdiensten voor BLI EMEA/Azië vertelt: "De kleurenlaserprinter presteerde foutloos in de BLI's duurzaamheidstest. Dankzij de eenvoudige manier om verbruiksartikelen zoals tonercartridges te vervangen, de mogelijkheid voor het gebruik van hoge capaciteit toners en een maximale papiercapaciteit van 2.380 vel, levert de HL-L9310CDW maximale prestaties voor drukke kantoren. Dit model is zeer voordelig geprijsd en de kosten per pagina zijn een stuk lager dan de gemiddelde paginaprijs. BLI beveelt de Brother HL-L9310CDW aan voor werkgroepen van middelgrote omvang."

 

De BLI-jury benadrukte diverse voordelen:
• Zeer betrouwbare prestaties, weinig onderhoud nodig
• Goede prijs/kwaliteit verhouding
• Geavanceerde functies en opties, zoals een kleuren touchscreen, ingebouwde NFC-lezer voor mobiel printen en ID-verificatie, beveiligd afdrukken
• Afdrukken vanuit een breed scala aan cloud services
• Professionele afdrukkwaliteit
• Standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken, waardoor papiergebruik en kosten worden verminderd
• Direct afdrukken vanaf USB flash-geheugen
• Eenvoudige installatie van het stuurprogramma

 

Brother is heel blij met het behalen van deze prestigieuze award. De HL-L9310CDW werd speciaal ontwikkeld om bedrijven binnen het MKB te helpen om efficiënter te werken en de workflow te stroomlijnen. Het juryrapport bevestigt dit. Uit de testen is gebleken dat dit model een uitstekende keuze is voor moderne bedrijven en drukke kantoren.

Gerelateerde artikelen