1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2017
  5. Brother introduceert de AiRScouter handsfree display

Brother introduceert de AiRScouter handsfree display

 

Brother presenteert een nieuwe manier van werken. De Brother AiRScouter is een handsfree display, ontworpen om het beeld direct in het gezichtsveld van de gebruiker te brengen. Hierdoor kan de gebruiker essentiële informatie zien, terwijl deze beide handen vrij heeft om werkzaamheden uit te voeren. Deze hightech oplossing is uitermate geschikt voor onder meer inspecties met een drone, hulp op afstand en geavanceerde assemblagelijnen.

 

De AiRScouter maakt documenten, zoals handleidingen en schema’s, via het display zichtbaar voor de gebruiker. Met de HDMI-aansluiting kan verbinding worden gemaakt met PC’s, laptops, tablets en smartphones. Hierdoor is het ook mogelijk om vanaf een andere locatie ondersteuning te bieden aan medewerkers. De Brother AiRScouter zorgt ervoor dat taken sneller en efficiënter uitgevoerd kunnen worden, van trainingsdoeleinden tot het uitvoeren van gespecialiseerde technische werkzaamheden.

Er kunnen tevens beelden van externe bronnen worden weergegeven, zoals real-time opnamen van een drone of een beveiligingscamera. Zo kunnen dronepiloten situaties vanuit verschillende perspectieven bekijken en beveiligingsmedewerkers diverse locaties tegelijk in de gaten houden, terwijl ze aan het patrouilleren zijn.

Het scherm, met een hoge resolutie van 720p, zorgt voor mooie, heldere beelden die via de focus draaiknop scherp gesteld kunnen worden. De verstelbare hoofdband en flexibele arm zorgen ervoor dat de handsfree display comfortabel en veilig gedragen kan worden, zonder het werk te onderbreken. De AiRScouter is, in tegenstelling tot vergelijkbare oplossingen zoals smart glasses, dé ideale oplossing voor personen die al een bril dragen.

De AiRScouter WD-200B is vanaf 21 februari 2017 in Nederland verkrijgbaar.

airscouter