1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2017
  5. Brother heeft wereldprimeur met labels printen in zwart en rood

Brother heeft wereldprimeur met labels printen in zwart en rood

 

Thermische labels afdrukken in twee kleuren is nu mogelijk met de nieuwste Brother labelprinters. De QL-800 lijn stelt gebruikers in staat labels te printen in zowel zwart als rood. Dit is een wereldprimeur op het gebied van thermische labelprinters, die bij uitstek geschikt zijn voor gebruik binnen bedrijven en kantoren.

 

De nieuwe lijn die in Nederland half januari gelanceerd is, bestaat uit drie moderne, stijlvolle labelprinters: de QL-800 , QL-810W en QL-820NWB. Deze modellen zijn ideaal binnen een drukke werkomgeving waar veel labels geprint worden die visueel onderscheidend moeten zijn. Op kantoor (markeren van vertrouwelijke informatie, aandacht vestigen op urgente zaken), binnen de voedselindustrie (allergeeninformatie op verpakkingen), magazijnen (veiligheidsinformatie, verzendlabels) en winkels (opvallende promotie) zijn de labelprinters van toegevoegde waarde.

De nieuwe Brother labelprinters maken voor het printen van zowel zwart als rood gebruik van speciale thermische labelrollen in combinatie met geavanceerde elektronica en software. Hierdoor kan de warmte van de printkop nauwkeurig worden aangepast om zowel zwarte als rode tekst te printen, zonder dat er extra inkt of toner aan te pas komt.

Binnen de nieuwe lijn zijn modellen opgenomen met zowel een draadloze als bekabelde netwerkaansluiting (LAN/WLAN). Voor het direct afdrukken van labels vanaf smartphones en tablets is de gratis Brother iPrint&Scan app beschikbaar en AirPrint wordt ondersteund.

Daarnaast heeft de QL-800 serie meer functies die het printen van labels soepel en probleemloos laten verlopen. Alle modellen zijn uitgevoerd met een automatisch snijmechanisme, maken scherpe afdrukken met een resolutie van 300 x 600 DPI en hebben een snelle labeluitvoer tot wel 110 labels per minuut. Het topmodel van de lijn, de QL-820NWB, heeft bovendien een groot LCD scherm en kan volledig mobiel en stand-alone worden gebruikt met behulp van de optionele oplaadbare Lithium-ion batterij.

Ga voor meer info en specificaties naar QL-800, QL-810W, QL-820NWB

QL-800 serie