1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2016
  5. Brother sleept meerdere Outstanding Achievement Awards in de wacht

Brother sleept meerdere Outstanding Achievement Awards in de wacht

 

Brother's nieuwste printers, scanners en all-in-ones zijn bekroond met een Outstanding Achievement Award en worden als highly recommended en reliable aangemerkt door het Buyer's Lab (BLI). Dit wereldwijde, onafhankelijke testbureau gaf Outstanding Achievement Awards aan diverse Brother producten. De producten zijn ontworpen voor een brede markt; van ZZP’er tot bedrijven binnen het MKB en grote ondernemingen.

 

De Outstanding Achievement Awards zijn onderdeel van BLI’s Summer Pick Awards en worden toegekend aan producten of competenties die ongeëvenaarde prestaties leveren. Tijdens de uitgebreide evaluatie van BLI sprongen deze producten eruit op het gebied innovatie, gebruiksvriendelijkheid, energiebesparing en toegevoegde waarde. De zeer gerespecteerde BLI Pick Awards gelden binnen de branche als de moeilijkste om te behalen. Een team van ervaren analisten onderwerpen de producten maandenlang aan rigoureuze tests om zo tot een winnaar te komen.

Marlene Orr, directeur van BLI Office Equipment Product Analysis vertelt: "Brother's nieuwste zwart-witlaserprinters en all-in-one’s zijn gebouwd met de zakelijke gebruiker in het achterhoofd. Ze leveren uitstekende betrouwbaarheid, kwalitatief hoge resultaten, zijn betaalbaar en hebben een intuïtief ontwerp dat de productiviteit van werknemers verhoogt.”

"Dankzij het compacte maar toch robuuste ontwerp en de zeer lage gemiddelde cost of ownership, zijn de L5000 serie printers en all-in-one's een zeer goede keuze voor kleine werkgroepen.  
De MFC-L6900 en HL-L6400 zijn echte werkpaarden en bieden uitstekende betrouwbaarheid zonder vertragingen tijdens piekgebruik. Dankzij de grote papiercapaciteit en de lange levensduur van de verbruiksmaterialen, worden zowel de kosten als de impact op het milieu sterk verminderd."

In aanvulling op de Outstanding Achievement Awards heeft BLI  de Brother 5000 en 6000 printer en all-in-one lijnen beloond met highly recommended certificaten en het reliability predicaat.
Ook nieuwe ADS-desktopscanners ontvingen deze beoordelingen. 

David Sweetnam, directeur van research en labservices voor BLI EMEA/Azië, legt uit: "Brother heeft een traditie op het gebied van het produceren van scanners, printers en all-in-one’s van hoge kwaliteit. Ook de nieuwe machines zijn geproduceerd volgens dit principe en worden gekenmerkt door hoge betrouwbaarheid, zeer veel gebruiksgemak, solide beeldkwaliteit en sterke, geavanceerde functies over de hele linie."

Brother werd ook geprezen voor de uitstekende synergie tussen printers en multifunctionele apparaten. Sweetnam vervolgt: "Een andere belangrijke functie geeft werknemers de mogelijkheid om snel en gemakkelijk vanaf hun mobiele apparaat af te drukken, een must-have feature in het huidige zakelijke klimaat. Brother biedt een uitgebalanceerd portfolio van mobiele print- en scanfuncties, waaronder ondersteuning voor de Brother iPrint&Scan app, Apple AirPrint, en Google Cloud Print, zodat gebruikers kunnen printen vanaf vrijwel elke locatie.”

"Bovendien ondersteunen de Brother modellen diverse web- en cloudverbindingen, zodat gebruikers kunnen printen van en scannen naar populaire clouddiensten, zoals Microsoft Onedrive, Box, Google Drive, Evernote en Dropbox. Dat is een enorme toegevoegde waarde. Zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare printer of scanner, zouden serieus moeten overwegen om voor Brother apparatuur te kiezen."

Het is voor Brother een grote prestatie dat een hoog aangeschreven testinstituut als BLI de nieuwe modellen heeft bekroond met al deze awards, certificaten en predicaten. Dit bevestigt de leidinggevende positie van Brother als fabrikant van betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke apparaten in diverse productgroepen.

Een overzicht van de Brother producten en awards:

HL-L5000: Outstanding Printer voor kleine werkgroepen 

Zwart-witlaserprinter lijn (HL-L5200DWT, HL-L5200DW, HL-L5100DNT, HL-L5100DN, HL-L5000D)

MFC-L5000: Outstanding MFP voor kleine werkgroepen

All-in-one zwart-witlaserprinter lijn (MFC-L5750DW, MFC-L5700DN, DCP-L5500DN)

HL-L6400: Outstanding Printer voor middelgrote werkgroepen

Zwart-witlaserprinter lijn (HL-L6400DWT, HL-L6400DW)

MFC-L6900: Outstanding MFP voor middelgrote werkgroepen

All-in-one zwart-witlaserprinter lijn (MFC-L6900DWT, MFC-L6900DW)

ADS-3600W: Outstanding A4 netwerkscanner

Desktop documentscanner

DS-820W/920DW: Outstanding Achievement in Innovation

Mobiele documentscanners

Brother BLI awards