1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2015
  5. Mobiele printers voor onderweg of op locatie

Mobiele printers voor onderweg of op locatie

 

De nieuwste mobiele printers van Brother zijn gestroomlijnd en beschikken over geavanceerde verbindingsmogelijkheden. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik onderweg of op locatie. De modellen maken gebruik van thermische printtechnologie en zijn daardoor zeer geschikt voor zowel dienstverlenende bedrijven met medewerkers in de buitendienst, als voor veiligheids- en hulpdiensten.

 

Lichtgewicht

De PJ-700 lijn biedt hoge printsnelheden tot 8 pagina’s per minuut op A4-formaat en een maximale resolutie tot  300x300 dpi. De printers zijn met 480 gram lichtgewicht en eenvoudig mee te nemen dankzij het compacte formaat van 25,5 (B) x 5,5 (D) x 3,0 (H) cm. Dankzij de krachtige Lithium-ion batterij leveren de PJ-700 printers uitstekende prestaties tot 600 afdrukken per acculading.

 

Betrouwbaar

Thermische printtechnologie staat bekend als de enige betrouwbare printoplossing voor professionals op locatie. Het is minder gevoelig voor wisselende temperaturen en vochtigheidsgraad in vergelijking met andere mobiele printtechnologieën. Bovendien is er geen kans op morsen of lekken en bespaart het veel tijd, ongemak en extra kosten die het verwisselen van opgebruikte inkt of toner met zich meebrengt.

 

Verbindingsmogelijkheden

De lijn bestaat uit zes strak vormgegeven modellen die werken met een optionele, oplaadbare Lithium-ion batterij en beschikken allen over een USB aansluiting. Een aantal modellen hebben een Bluetooth interface voor draadloos printen en het topmodel, de PJ-773, beschikt over een WLAN connectie. Daarnaast ondersteunt de PJ-773 Apple AirPrint, Google Cloud Print, Brother iPrint&Scan, Android Print Plug-in en heeft dit model een Mopria certificering.

De PJ-763MFi is een model dat speciaal geschikt is voor de iPad en iPhone. Dit model biedt software ontwikkelaars de kans om voor deze printer een app te ontwikkelen die verbinding maakt via Apple Bluetooth connectie.

 

Branches en toepassingen

De PJ-700 modellen zijn gemakkelijk mee te nemen in een koffer of laptoptas en daarom ideaal voor buitendienst medewerkers op het gebied van service, verkoop en logistiek. Het geeft hen de mogelijkheid om documenten zoals facturen, offertes, servicerapporten en pakbonnen direct op locatie te printen. Vanwege de hoge printsnelheid en het standaard A4-formaat, zijn de mobiele printers ook ideaal voor openbare veiligheids- en hulpdiensten. De compacte mobiele printers kunnen eenvoudig in bijvoorbeeld ambulances of brandweervoertuigen ingebouwd worden.

 

Maatoplossing

Er zijn diverse accessoires beschikbaar, waardoor de nieuwe mobiele printers van Brother volledig op maat samengesteld kunnen worden. Zo kan worden voldaan aan specifieke eisen en behoeften van gebruiker of organisatie. Brother kan op software gebied ook de nodige ondersteuning bieden, zodat ontwikkelaars de printfunctie kunnen integreren in bestaande mobiele applicaties.

 

 

Klik hier voor meer informatie en een overzicht van alle mobiele printers van Brother