1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2015
  5. Brother introduceert oplossingen voor geavanceerde papierinvoer

Brother introduceert oplossingen voor geavanceerde papierinvoer

 

Vanaf 1 februari heeft Brother het printportfolio uitgebreid met een aantal oplossingen voor geavanceerde papierinvoer, waarmee tevens de totale papiercapaciteit verhoogd wordt. Naast een kleurenlaserprinter met drie papierladen, zijn er papierunits geïntroduceerd waarmee de huidige lijn zwart-witlaserprinters uitgebreid kan worden tot vijf papierladen.

 

Kleurenlaserprinter met grote papiercapaciteit

De HL-L9300CDWTT is een kleurenlaserprinter die beschikt over drie standaard papierladen en een universele papierinvoer, waardoor de totale papiercapaciteit 1.300 vel bedraagt. Naast de grote papiercapaciteit beschikt de nieuwste Brother kleurenlaserprinter over Wi-Fi, automatisch dubbelzijdig afdrukken en kan er worden afgedrukt met een snelheid van 30 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit. Via het 4,5 cm kleurenscherm is het bovendien mogelijk om direct te printen vanaf diverse web- en clouddiensten. Naast kwaliteit en gebruiksgemak zijn print- en eigendomskosten een belangrijk pluspunt dankzij de hoge capaciteit tonercartridges die standaard worden meegeleverd.

 

Nieuwe papierunits met Carbon copy functie

Er zijn twee papierunits op de markt gebracht die onder de bestaande lijn professionele zwart-witlaserprinters geplaatst kunnen worden. De ZLT2 bestaat uit twee papierladen van elk 500 vel. De ZLT4 unit heeft vier papierladen, waarmee de totale papiercapaciteit van sommige lasermodellen opgevoerd kan worden tot meer dan 2.500 vel. Naast de voordelen van flexibele papierinvoer en het eenvoudig verwerken van grote printopdrachten, is er ook de mogelijkheid om de units in te zetten voor het printen van meervoudige bonnen of facturen. In de printerdriver kan de Carbon copy functie eenvoudig ingesteld worden, zodat alle printopdrachten automatisch vanuit de verschillende papierladen, op verschillende soorten papier, in meervoud worden afgedrukt. Deze papierunits zijn bij uitstek geschikt binnen de warehouse, logistieke en retail omgeving.

 

Brother printers met professionele papierinvoer

Met de introductie van de nieuwe printoplossingen beschikt Brother over een brede line-up printers voor klanten die grote printopdrachten verwerken. Eerder werd het assortiment al geüpgrade met de Brother HL-S7000N, een razendsnelle zwart-wit inkjetprinter die printsnelheden behaalt van 100 pagina’s per minuut en beschikt over een maximale papiercapaciteit van 2.100 vel.