1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2014
  5. Brother ontvangt zes iF awards voor printer design

Brother ontvangt zes iF awards voor printer design

 

Technologie specialist Brother heeft zes prestigieuze iF product design awards in de wacht gesleept. De awards werden toegekend aan inkjet- en laserprinters en multifunctionals, de extreem hogesnelheidsprinter en de nieuwe serie labelprinters.

 
De gerenommeerde iF product design awards worden sinds 1953 elk jaar uitgereikt door het  International Forum Design in Hannover. Producten worden niet alleen op het uiterlijk beoordeeld, maar ook op belangrijke criteria als functionaliteit en milieuprestaties. Dit jaar ontving de jury 4.615 inzendingen uit 55 landen. Brother is voor het zevende opeenvolgende jaar uitgeroepen tot één van de award winnaars.

De volgende Brother producten hebben een onderscheiding gekregen dankzij het uitstekende ontwerp:
Inkjetprinter en multifunctional: MFC-J6720DW / MFC-J6920DW
Kleurenledprinter en multifunctional: HL-3170CDW / MFC-9340CDW
Zwart-witlaserprinter en multifunctional: HL-1110 / DCP-1510 / MFC-1810
Hogesnelheidsprinter: HL-S7000DN serie
Labelprinter: TD-2000 serie
Labelprinter: PT-E100
 
Brother ontving de eerste iF design award voor de alfanumerieke schrijfmachine in 1982 . Met de laatste onderscheiding heeft Brother in totaal 46 iF design awards ontvangen. Brother laat weten zeer verheugd te zijn met deze awards. “Dit is het resultaat van product innovatie en onze inzet om verbeteringen in het ontwerp aan te brengen. We zijn blij met de internationale erkenning in de vorm van de iF Design Awards 2014 .", aldus Brother Nederland.
Brother ontvangt zes iF awards voor printer design