1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2014
  5. Brother heeft primeur met AirPrint ondersteuning op netwerk labelprinters

Brother heeft primeur met AirPrint ondersteuning op netwerk labelprinters

 

De draadloze labelprinters van Brother, waarmee geprint kan worden vanaf smartphones en tablets, kunnen nu ook rechtstreeks aangestuurd worden vanaf de iPhone, iPad en iPod touch via AirPrint. De QL-710W en QL-720NW zijn de enige labelprinters voor het kantoor die Apple AirPrint ondersteunen. Daarnaast is er een gratis ‘Air Label Print’ app beschikbaar, waarmee snel en eenvoudig labels ontworpen en geprint kunnen worden.

 

AirPrint
De AirPrint ondersteuning op de QL-710W en QL-720NW labelprinters toont aan dat Brother over een vooruitstrevend productengamma beschikt. Deze stijlvolle modellen waren bij de introductie eind 2012 de eerste desktop labelprinters met een ingebouwde netwerkverbinding (Wi-Fi). Dankzij de Apple AirPrint ondersteuning en de beschikbare Brother App, zijn deze draadloze modellen de perfecte labeloplossing voor iPhone en iPad gebruikers.


Voordelen
De toevoeging van AirPrint aan de Brother netwerk labelprinters heeft diverse voordelen:
• Draadloos afdrukken via AirPrint biedt gebruikers de mogelijkheid om labels af te drukken zonder software of aanvullende stuurprogramma’s te downloaden en te installeren. Een handige oplossing voor gebruikers die on demand willen printen vanaf mobiele Apple apparaten.
• App-ontwikkelaars kunnen ondersteuning voor het printen van labels op eenvoudige wijze  toevoegen aan hun iOS applicaties, of desgewenst een op maat gemaakte oplossing creëren.
• Met de Brother Air Label Print app kunnen eenvoudige labels ontworpen en geprint worden. De app is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store.


Labeldesign-software
De QL-710W en QL-720NW worden geleverd met labeldesign-software voor zowel PC als Mac. Hiermee kunnen gebruikers professionele labels ontwerpen en afdrukken voor een breed scala aan toepassingen in het kantoor en op de werkvloer. De twee modellen zijn daarnaast de snelste labelprinters in hun klasse, met een afdruksnelheid tot wel 93 labels per minuut.

 

Apple, AirPrint, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen.