1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Laatste nieuws
  4. 2014
  5. Brother sleept environmental award in de wacht voor extreem snelle inkjetprinter

Brother sleept environmental award in de wacht voor extreem snelle inkjetprinter

 

Brother heeft een prestigieuze Buyers Laboratory (BLI) Pick award ontvangen voor de nieuwe HL-S7000DN hogesnelheidsprinter. De webconnect oplossingen die Brother biedt op de inkjet en laser multifunctionals werden tevens bekroond met een BLI award.


Hogesnelheidsprinter
De HL-S7000DN werd begin dit jaar geïntroduceerd in Nederland en maakt gebruik van geavanceerde inkjettechnologie, waarbij de printkop niet heen en weer beweegt maar de gehele breedte van het papier beslaat. Hierdoor haalt de HL-S7000DN printsnelheden tot 100 pagina’s per minuut in zwart-wit tegen zeer lage gebruikskosten.

De supersnelle inkjetprinter won de BLI Pick award in de categorie Environmental Outstanding Achievement. David Sweetnam, hoofd van het BLI onderzoeksbureau en laboratorium in Europa legt uit:: "De Brother HL-S7000DN verdient een vijf sterren beoordeling in het BLI ’s milieu-testrapport.  Het is een uitstekende keuze voor kantoren die milieuvriendelijk willen werken. Het apparaat biedt volop mogelijkheden om op een zinvolle manier energie te besparen. De opstarttijd vanuit de slaapstand is meer dan tweederde sneller dan gemiddeld en dat betekent dat energiebesparing wordt bereikt zonder in te boeten op productiviteit."

Web- en cloudverbindingen
Brother won dit jaar tevens een Outstanding Achievement in Innovation award voor geïntegreerde web- en cloudoplossingen. Brother Nederland laat weten: “Zowel onze inkjet-, als laser- en scannermodellen beschikken over diverse web- en cloudverbindingen. Via deze verbinding is het mogelijk om direct te printen van, of scannen naar populaire cloud opslagdiensten en social media zoals Dropbox, Google Cloud en Facebook.”

Buyers Laboratory

Buyers Laboratory (BLI) is de grootste onafhankelijke aanbieder van informatie en diensten voor de  digitale imaging en documentmanagement industrie. Tweemaal per jaar worden de BLI Pick Awards toegekend aan hardware- en softwareproducten, die volgens BLI de meest in het oogspringende prestaties leveren.