1. Home Brother
  2. Over ons
  3. ISO certificering

ISO

Brother International Nederland B.V. is er trots op zich zowel op het gebied van kwaliteit als milieu een ISO gecertificeerd bedrijf te mogen noemen. ISO staat voor Internationale Organisatie voor Standaardisatie. ISO is de grootste ontwikkelaar van internationale standaards ter wereld, met als doel organisaties efficiënter en effectiever te maken.

ISO 9001

 

Het beleid van Brother International Nederland B.V. is erop gericht producten en diensten te kunnen leveren van hoge kwaliteit die voldoen aan de eisen van de klant en de geldende wet en regelgeving, en te zorgen voor een grote klanttevredenheid.

De invoering van het ISO 9001 kwaliteitssysteem zorgt voor beheersing van de processen in onze organisatie en voor het continue verbeteren van deze processen en onze dienstverlening.

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Brother International Nederland B.V. voldoet aan alle eisen die nodig zijn om zich een ISO 9001:2015 gecertificeerd bedrijf te mogen noemen.

 

Bekijk ISO 9001-certificaat

ISO 14001

 

Brother Nederland voert een actief milieubeleid om de impact van de milieu effecten welke onze organisatie, producten en dienstverlening veroorzaken zoveel mogelijk te beperken en z’n milieuprestaties continue te verbeteren.

Zonder enig voorbehoud zal Brother International Nederland B.V. zich houden aan van toepassing zijnde wet- en regelgeving en andere eisen die betrekking hebben op milieu aspecten van de organisatie.

Het Milieumanagementsysteem van Brother International (Nederland) BV voldoet aan alle eisen die nodig zijn om zich een ISO 14001:2015 gecertificeerd bedrijf te mogen noemen.

 

Bekijk ISO 14001-certificaat