FAQ's over productondersteuning

Niet wat u zocht? Ga terug

RJ-2050 FAQs Het lampje of display is uit.

Vrouw zat aan een bureau op een laptop

Drivers en downloads

Download en installeer de nieuwste stuurprogramma's en software voor uw Brother-producten

Bekijk downloads
man zat op een bank bezig met een tablet

Handleidingen

Download de nieuwste handleidingen en gebruikershandleidingen voor uw Brother-producten

Handleidingen bekijken
vier inktpatronen in een Brother-printer

Originele Brother verbruiksartikelen

Originele inkt- en tonercartridges van Brother bieden elke afdruk een perfecte printkwaliteit. De verbruiksartikelen zijn getest volgens ISO-normen en ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer.

Voordelen van het gebruik van originele Brother cartridges:

  • De levensduur van uw apparaten wordt aanzienlijk verlengd
  • Optimale rendement van uw cartridge
  • Haarscherpe afdrukken die niet vervagen

 

Verbruiksartikelen