1. Home Brother
  2. Ondersteuning
  3. MPS activatie via IP

Uw printer verbinden

Het IP-adres van uw printer is te vinden door de netwerkconfiguratielijst af te drukken. Bepaal welk type bedieningspaneel u heeft en volg de instructies of bekijk de uitgebreide instructie handleiding (pdf)..

Menu-key

Bedieningspaneel met menu toets (sleutel- en schroevendraaier icoon)

Stap 1: Druk op de menu toets en gebruik de + en - toetsen om Rapporten afdrukken te selecteren. Druk op OK.

Stap 2: Gebruik de + en - toetsen om Netwerkconfiguratie te selecteren en druk op OK. Druk op de groene Start toets. Het rapport wordt nu afgedrukt.

Without-menu-key

Bedieningspaneel zonder menu toets

Stap 1: Druk op + of - om de optie Print lijsten te selecteren. Druk op OK.

Stap 2: Druk op + of - om Netwerk Conf. te selecteren. Druk op OK en vervolgens op Go. Het rapport wordt nu afgedrukt.

Volg de onderstaande stappen om het proces te voltooien...

No Touchscreen steps

Stap 3: Op de afdruk staat achter IP Address de benodigde informatie. Het IP-adres bestaat uit 4 getallen, gescheiden door een punt. Keer in uw browser terug naar het tabblad met de installatiepagina en vul het IP-adres in.

Stap 4: Klik op de blauwe knop Verbinden. Er wordt een nieuw tabblad geopend met een webpagina van uw printer.

Stap 5: Na de melding Registratie voltooid gaat u terug naar het tabblad met de installatiepagina.

Stap 6: Kijk of onder het kopje Is verbonden het groene Cloud icoon verschijnt. De printer is nu verbonden.

Heeft u meer dan één printer, voer dan het bovenstaande proces opnieuw uit voor iedere printer.

Heeft u een printer met een touchscreen?

Apparaat met touchscreen verbinden

Als u hulp nodig heeft bij het verbinden van uw printer, neem dan contact met ons op.