Toegevoegd aan mandje

MFC-7440N FAQs

Wanneer ik tekst wil overbrengen naar WordPad met ScanSoft™ PaperPort™ 11SE met OCR of Brother ControlCenter3, wordtde tekst helemaal verhaspeld. Dit is begonnen na het installeren van Windows XP Service Pack 2 (SP2). Hoe komt dit en wat moet ikdoen?

Niet wat u zocht? Ga terug

Drivers en downloads

Download en installeer de nieuwste stuurprogramma's en software voor uw Brother-producten

Bekijk downloads

Handleidingen

Download de nieuwste handleidingen en gebruikershandleidingen voor uw Brother-producten

Handleidingen bekijken

Originele verbruiksartikelen

Zoek verbruiksartikelen en accessoires voor uw Brother product

Voer hieronder de productnaam van een apparaat of verbruiksartikel in of maak een keuze uit de vervolgkeuzelijsten om uw product te zoeken

Supplies