Toegevoegd aan mandje

MFC-5460CN FAQs

Bij het scannen naar OCR met PaperPort® SE krijg ik de foutmelding dat er een systeemfout is opgetreden in externe inktmoduleEZText.g32 en dat de OCR-server het document nu niet kan verwerken. Windows XP Service Pack 2 (SP2) is geïnstalleerd. Wat moet ikdoen?

Niet wat u zocht? Ga terug

Drivers en downloads

Download en installeer de nieuwste stuurprogramma's en software voor uw Brother-producten

Bekijk downloads

Handleidingen

Download de nieuwste handleidingen en gebruikershandleidingen voor uw Brother-producten

Handleidingen bekijken

Originele verbruiksartikelen

Zoek verbruiksartikelen en accessoires voor uw Brother product

Voer hieronder de productnaam van een apparaat of verbruiksartikel in of maak een keuze uit de vervolgkeuzelijsten om uw product te zoeken

Supplies