Toegevoegd aan mandje

FAX-2840 FAQs

Wanneer ik afdruk vanuit Outlook/Outlook Express of Internet Explorer, wordt de pagina niet goed afgedrukt. Rechts of links blijfteen stuk van de pagina leeg of er wordt op een extra vel papier afgedrukt. Wat kan ik doen?

Niet wat u zocht? Ga terug

Drivers en downloads

Download en installeer de nieuwste stuurprogramma's en software voor uw Brother-producten

Bekijk downloads

Handleidingen

Download de nieuwste handleidingen en gebruikershandleidingen voor uw Brother-producten

Handleidingen bekijken

Originele verbruiksartikelen

Zoek verbruiksartikelen en accessoires voor uw Brother product

Voer hieronder de productnaam van een apparaat of verbruiksartikel in of maak een keuze uit de vervolgkeuzelijsten om uw product te zoeken

Supplies