1. Home Brother
  2. Label- en bonnenprinters
  3. VC-500W Kleurenlabelprinter
  4. VC-500W Verticale toepassingen
Colour coded files

Kleurenlabelprinter voor kantoren

Geef uw bestanden een kleurcodering zodat u ze snel terugvindt. Maak kleurensignalering om de zichtbaarheid te verbeteren en voeg kleurenfoto's toe aan uw naambadges voor een duidelijke identificatie. U kunt ook uw bedrijfslogo in kleur afdrukken zodat uw merk beter herkenbaar is.

Visitor badge

Bezoekersbadges in kleur zonder inkt

Print bezoekersbadges met kleurenfoto's voor betere beveiliging. Met kleurenlabels kunt u ook gezondheids- en veiligheidsinformatie benadrukken, verschillende bezoekerscategorieën in kleur indelen voor een eenvoudige identificatie en uw bedrijfslogo in kleur gebruiken zodat uw merk  opvalt tijdens evenementen.

Keep door closed notice

Kleurenlabels voor faciliteitenbeheer

Print eenvoudig labels op maat om kleurensignalering aan te brengen met symbolen die voldoen aan de industrienormen. Zorg ervoor dat uw bewegwijzering beter opvalt en geef uw kantoorinrichting kleurcodes voor een snellere identificatie.

Sandwich

Duidelijke voedseletiketten

Print labels met informatie over voedselveiligheid, kleurgecodeerde voedselrotatiemarkeringen en  productafbeeldingen in kleur voor optimale identificatie. Laat uw aanbiedingen en promoties opvallen, zoals "Gratis Wi-Fi", "Happy Hour" en "Soep van de dag”. U kunt ook uw logo in full colour printen om uw merk onder de aandacht te brengen of cadeaus te verpakken.

craft project label

Print fotolabels in kleur voor uw creatieve projecten

Maak kleurenfoto's en labels tot 50mm breed voor kaarten, collages, albums en scrapbooking. Print kleurenlogo's in uw huisstijl en gebruik speciale kleuren en afbeeldingen voor feestdagen zoals Pasen, Halloween, Kerstmis en bruiloften.

VC-500W

Bekijk de specificaties van de VC-500W kleurenlabelprinter

  • Printen zonder inkt
  • Full colour labels ontwerpen en afdrukken
  • Labels tot 50mm breed
  • Automatisch snijmechanisme voor volledig of half afsnijden
  • USB 2.0 Full speed, Wi-Fi Direct en Netwerkklaar (draadloos)
  • AirPrint, Color Label Editor app

Meer info