Brother Cable label app

Gebruik een smartphone of tablet om uit vele vooraf geprogrammeerde labelsjablonen te kiezen, uw tekst in te voeren en draadloos te printen naar een compatibele labelprinter zoals PT-E550WVP of PT-P750W.

Downloaden in de Apple App Store

Downloaden in de Google App Store

Smartphone showing templates in Brother Cable Label Tool app

Efficiënt labelen dankzij sjablonen

De app heeft veel populaire sjablonen die beschikbaar zijn voor identificatie van kabels, patchpanelen, faceplaten en netwerkapparatuur. Dit versnelt het maken van labels aanzienlijk en vermindert fouten die worden veroorzaakt door het afdrukken van labels met onjuiste lengte.

Customised label printed using the Brother Mobile Cable Label Tool app

Ontwerp uw eigen labels

Als de meegeleverde sjablonen niet aan uw behoeften voldoen, kunt u met de algemene labeloptie tekst, symbolen, afbeeldingen, barcodes en kaders toevoegen aan uw lay-out, zodat u voor elke toepassing een passend label kunt maken.

Cable label tool app on a smartphone with a printed Brother P-touch label

Geen laptop, maar smartphone of tablet

In plaats van bij elke klus een omslachtige laptop mee te nemen, gebruikt u in plaats daarvan de Brother Cable label app om op locatie labels te ontwerpen en draadloos verbinding te maken met uw P-touch labelprinter.

Label printed to a Brother P-touch being held in hand, to demonstrate on-site label printing

Op locatie printen van duurzame labels

Door zelf labels te printen waar en wanneer u deze nodig heeft, kunnen taken volgens plan worden uitgevoerd. U hoeft niet meer te wachten tot voorgedrukte labels van een fabrikant worden verzonden of te wachten tot een bestelling wordt afgeleverd.

Ontdek waarom labelen zo belangrijk is voor netwerkinstallatie en kabelbeheer