1. Home Brother
  2. Label- en bonnenprinters
  3. Labelprinters voor aanduiding, signalering en diverse facilitaire zaken
  4. Speciale Brother tapes

Assortiment gespecialiseerde Brother tapes

Kies het juiste label

Zorg ervoor dat uw label wordt gezien en blijft kleven door de juiste Brother TZe tapecassette uit het assortiment te kiezen.

Deze video laat u kennis maken met ons assortiment duurzame langdurige labels, van fluorescerende tapes voor veiligheidssymbolen en belangrijke opschrifen, tot  labels met hoge kleefkracht voor het bevestigen op ruwe oppervlakken die met zekerheid de tijd goed zullen doorstaan.

Tapes kopen

Man applying a label to a consumer unit

Standaard tapes

Geschikt voor algemeen labelen van platte, gladde oppervlakken, Brother standaard  gelamineerde TZe zelfklevende tapes zijn verkrijgbaar in een brede scala van maat- en kleurcombinaties.

Consumer unit labelled with Brother black on yellow tape

Sterk klevende tapes

Wanneer u nog meer kleefkracht nodig heeft in vergelijking met standaard tapes. Ontwikkeld voor gebruik op getextureerde of ruwe / ongelijke oppervlakken. Dit label is ontworpen om op zijn plaats te blijven en gebruikt te worden als permanent label. Er kan enige beschadiging optreden aan het oppervlak waarop het wordt toegepast bij het verwijderen vanwege de superieure kleefkracht.

Brother fluorescent tape warning sign showing 400 volts AC

Fluorescerende tapes

Deze zeer zichtbare labels zijn verkrijgbaar in helder gele en oranje kleuren en zorgen ervoor dat waarschuwingen en veiligheidssymbolen, en andere belangrijke instructies sterk uitkomen.

Light switches identified with a Brother black on silver tape

Metallic tapes

Deze duurzame tapes geven een premium afwerking aan elk object waarop ze worden toegepast. Ideaal om geregistreerde elementen in uw organisatie te identificeren. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het labelen van lichtschakelaars, en om stijlvolle informatieborden te creëren.

Brother security tape half peeled-off demonstrating the tamper evident properties of the tape

Veiligheidstape

Zorgt ervoor dat de elementen correct zijn gelabeld met behulp van deze verzegelende tape. Wanneer het label wordt verwijderd, blijft er door het speciale kleefmiddel een dambordpatroon achter dat de tape vernietigt. Dit voorkomt dat het etiket opnieuw kan worden toegepast op hetzelfde element, of op een ander, zodat uw geregistreerde activa gemakkelijk kunnen worden in rekening gebracht.

Flexi-ID tapes

Ontwikkeld met een speciale lijm die speciaal is ontworpen voor het labelen en het identificeren van kabels en andere cilindrische objecten met een kleine diameter. Het label kan op twee manieren worden bevestigd:

  • Als vlag: plaats de kabel over het midden van het label. Breng beide helften samen, creëer een vlaglabel.
  • Als wikkel: plaats het label op de kabel en wind het dan meerdere keren over zichzelf.
Ontdek waarom labeling belangrijk is als onderdeel van uw procedures voor facility management